Alin Blaine – Ignoram mesajul Domnului Isus Hristos sa fim sfinti

praying 2

Dumnezeu nu a crutat pe ingerii care nu si-au pastrat vrednicia , ci sunt legati in intuneric pentru judecata…

Dumnezeu nu a crutat pe cei ce nu au crezut in EL care iesisera din Egipt, ci EL insusi ia omorat pe aceia…

Dumnezeu nu a crutat pe FIUL SAU ci l-a dat pentru noi… acum te intreb…, crezi tu ca te va cruta pe tine care cochetezi si care faci compromis si nu cauti sfintenia ???

Dumnezeu ne cere sa fim la standarde mari, sa ne numim fii ai DUMNEZEULUI CELUI VIU, ne cere sa fim sfanti, asta este voia LUI.

Toti care sunt in biserici tineri care se satisfac sexual sau care poftesc cartesc, barfesc sau ignora mesajul DOMULUI ISUS HRISTOS ca sa fim sfanti, credeti ca au viata vesnica???

Credeti ca cei care cred intr-o evaghelie a prosperitatii, care isi pun increderea in lucrurile lumii, masini, bani, case, lux sau toalele scumpe, credeti voi ca atunci cand DOMNUL ISUS HRISTOS spune sa ne lepadam de noi, EL vorbeste nimicuri ???

Toti tinerii care poftesc si in loc sa creasca in sfantenie le arde de a flirta cu altii in loc sa caute mai intai imparatia lui DUMNEZEU, CREDETI CA Dumnezeu se lasa batjocorit ???

Dumnezeu ne cere sa fim sfinti, nu te increde intr-o rugaciune pe care ai facut-o (rugaciunea pacatosului) sau nu te increde ca esti botezat/a crezand ca esti iart/a… CERCETEAZA-TE… Uita-te la viata ta, cauti sfintenia ? esti diferit/a ? Urasti ceea ce DUMNEZEU uraste ( pacatul, televizorul si tot ce intervine intre tine si EL )?

Inca ceva ce am vazut… Umbli tu dupa slava si cinstea care si-o dau unii altora ?

EL, Domnul al domnilor si Rege al regilor, EL ISUS HRISTOS DUMNEZEUL CEL VIU SI ADEVARAT, A DAT TOT ??? Atunci sa ii dam tot.

EVREI 10:29 Cu cât mai aspră pedeapsă credeţi că va lua cel ce va călca în picioare pe Fiul lui Dumnezeu, va pângări sângele legământului, cu care a fost sfinţit, şi va batjocori pe Duhul harului?

postare pe Facebook 4 Ianuarie 2013

Related posts

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: