Marturia unui politist

prison ministry jailPolitist, nascut in Suceava, mutat la Bucuresti in copilarie unde a urmat scolile Securitatii si a lucrat intr-o Unitate de Lupta Antiterorista (USLA) Din ’90 a fost in garda de corp al Presedintelui pentru 5 ani de zile, iar din 1995 a lucrat in Politia Capitala in Crima Organizata. S-a nascut intr-o familie de Penticostali.

In 1996 era intr-o discoteca cand apare un scandal si patronii i-au cerut lui Iacov sa intervina  pana ce vin trupele speciale. A fost batut de 60 de indivizi, i-au dat cu batele in cap si a fost in moarte clinica care a durat 7 ore. Era desfigurat, cu maxilarul rupt si capul spart. Dupa 7 ore la morga, l-au scos dimineata sa-l duca la autopsie, el a fost culat si readus la viata. Doctorii toti au fugit si s-au speriat. Atunci au chemat politia si l-au arestat pentru o crima care nu a vazut-o si nu a facut-o. Dar ei aveau 3 martori pusi de ei, si pentru ca savarsise un omor asupra unui om care i-a sarit lui Iacov in ajutor, politia inchizand dosarele crezandu-i pe amandoi morti, fara sa faca nici o proba.

De aici, Iacov incepe sa petreaca ani de zile prin diferite penitenciare si pericol din cauza celor ce vroiau sa-l omoare, dar Dumnezeu il foloseste sa predice Evanghelia unor oameni considerati pleava societatii, inchisi pentru cele mai rele crime.

Iacov: Sunt doua feluri de oameni care intorc la Dumnezeu, cei care se intorc din dragoste si ceilalti care atunci cand Domnul Isus bate la inima lor (din cei care faceam si eu parte) zic: Inca nu pot Doamne sa ma intorc la Tine, inca sunt tanar, trebuie sa-mi traiesc viata. Cand voi fi batran, poate ma voi intoarce. Si mereu amanam chemarea Domnului. Dar, Cuvantul Domnului spune ca azi este ziua si clipa hotarata si  nu-ti impietri inima ta. Parintii lui Iacov au plecat la Domnul fara ca sa vada intoarcerea lui si a fratelui lui.

6 comentarii (+add yours?)

 1. cornelilioi
  ian. 30, 2013 @ 22:14:26

  Marturia aceasta trebuie auzita de cat mai multi…..am sa o public si la mine pe blog. Multumesc si multa binecuvantare.

 2. Justen
  mai 30, 2013 @ 19:38:16

  unde este acea marturie a americanului politist ? Am vizionat o parte pe faceboock.

 3. Trackback: Crestinismul si Politia sunt complementare: ambele lupta impotriva raului! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: