Florin Ianovici – Iubirea care nu îmbătrîneşte si Perechile nesfinte la Barcelona, Spania (3 mesaje)

poza din Romania (dintr-un video) Florin Ianovici

VEZI PAGINA Florin Ianovici PREDICI aici

Biserica Methanoia Barcelona

Pastorul Florin Ianovici la Biserica Methanoia Barcelona Spania in 17 Februarie, 2013. Mii de multumiri lui Iosif  Tatar pentru link si fratelui Ionut Tirca pentru filmare. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!

(1) Perechile Nesfinte

2 Timotei 3:1

Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţămitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrînaţi, neîmblînziţi, neiubitori de bine, vînzători, obraznici, îngîmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decît iubitori de Dumnezeu; avînd doar o formă de evlavie dar tăgăduindu -i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.

Despre perechile nesfinte si despre atacul celui rau asupra iubirii. O iubire pe care cel rau cauta sa o modifice, sa o ticaloseasca. Mesajul incepe la minutul 11.

(2)Iubirea care nu imbătrîneşte (audio)

Luca 1:5-21

Toate lucrurile de pe lumea asta expira. Majoritatea lucrurilor pe care noi le avem intr-un fel sau altul au un termen de garantie si la un moment dat le schimbi pe unele cu altele. Dragostea niciodata. Dragostea nu imbatraneste, dragostea doar se schimba. Spunea Mendelev, autorul tabelelor periodic al elementelor, ca nimic nu se pierde. Totul se transforma. Asta-i valabil in dragoste. Dragostea se innoieste. La 10 ani, iubeam intr-un fel. Aveam cativa baieti cu care fugaream o mingie. Si iubeam lucurile si iubeam ceea ce faceam impreuna. La 20 de ani am iubit diferit. La 20 de ani mi-au fost dragi acei care au visat impreuna cu mine. La 20 de ani, fiindca nu ai lucruri ai vise. La 30, 40 de ani iubim diferit. Suntem maturi, responsabili, purtam un jug, ni la pus Dumnezeu pe umeri. La 50 de ani iubim diferit, ni-e mai aproape cerul. La 50 de ani te uiti mai des in sus decat in jos. Apoi la 60, nu stiu cum e ca inca n-am ajuns acolo.

Iubirea nu imbatraneste niciodata. Iubirea este cea care se innoieste in fiecare zi. Dumnezeu ne-o toarna prin Duhul Sau cel Sfant. Iubirea lui Dumnezeu este mereu noua si nu imbatraneste pentru ca vine din cer. Cerul lui Dumnezeu este etern. Noi suntem eterni si dragostea este eterna.

(3)Mesajul de Duminică După Masa(audio)

Marcu 4:35-41

Ianovici Metanoia Barcelona feb 2012În aceeaş zi, seara, Isus le -a zis: ,,Să trecem în partea cealaltă.„ 36 Dupăce au dat drumul norodului, ucenicii L-au luat în corabia în care se afla, şi aşa cum era. Împreună cu El mai erau şi alte corăbii. 37 S’a stîrnit o mare furtună de vînt, care arunca valurile în corabie, aşa că mai că se umplea corabia.

38 Şi El dormea la cîrmă pe căpătîi. Ucenicii L-au deşteptat, şi I-au zis: ,,Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?„ 39 El S’a sculat, a certat vîntul, şi a zis mării: ,,Taci! Fără gură!„ Vîntul a stat, şi s’a făcut o linişte mare. 40 Apoi le -a zis: ,,Pentruce sînteţi aşa de fricoşi? Tot n’aveţi credinţă?„ 41 I -a apucat o mare frică, şi ziceau unii către alţii: ,,Cine este acesta de Îl ascultă chiar şi vîntul şi marea?„

2 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: VIDEO Florin Ianovici – Conferinta Tinerilor Crestini din Bucovina, la Radauti 22 Februarie 2013 | agnus dei - english + romanian blog
  2. GEANINA
    mart. 02, 2013 @ 08:59:04

    D zeu sa va binecuvinteze pentru tot ce faceti,ma zidesc tare mult ascultind predicile d voastra ,D zeu sa va tina in viata si sa ne bucurati inimile,chiar ma mindresc cu oameni ca d voastra care slujesc D zeului viu!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: