Marturisire – Marius Baciu – Din penitenciar la Hristos

prison ministry jailA umblat cu cei mai rai oameni din Bihor, dar Dumnezeu i-a vorbit la penitenciarul din Gherla, intr-o joi seara din 1992. A venit un grup de misionari din America, care le-au adus Vestea Buna ca Dumnezeu a venit in lume sa caute pe cei pierduti, pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca si-a dat pe singurul Sau Fiu, ca cine va crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Marius nu a inteles prea mult din ceea ce a vorbit misionarul, insa ce la miscat pe Marius a fost marturia acelui om. Atunci cand si-a ridicat bluza si le-a aratat urmele gloantelor pe trupul lui. Fuse-se impuscat mortal, declarat mort. Locuia in Chicago si facea parte dintr-un „gang” si intr-o seara, dupa o rafuiala a fost impuscat mortal si acolo la morga dus, declarat mort. Dumnezeu a coborat le el si i-a dat din nou duh de viata. Si-a tras cearcefaul de pe fata si o femeie de serviciu care facea curatenie a lesinat cand l-a vazut. El a iesit si si-a inceput lucrarea care Dumnezeu i-a incredintat-o ca sa vorbeasca doar in penitenciare.

Si astfel a ajuns la inchisoarea din Gherla. In acea Joi seara, dupa mesaj, misionarul a chemat pe toti cei bolnavi sa vina in fata ca sa se roage pentru ei. In acea perioada Marius Baciu a facut o hepatita, care se agrava-se atat de mult incat medicul din inchisoare ii facea analiza in sange sa vada cum evolueaza boala. Boala lui evolua din ce in ce mai greu. Atunci cand s-a facut chemarea s-a plecat si Marius pe genunchi. Nici nu stia cum sa se roage, dar avea dorinta aceasta sa fie vindecat. In momentul cand fratii au venit si au pus mainile pe capul lui si s-au rugat, Marius a simtit ceva, ceva ce nu a mai simtit niciodata. A simtit ca intra intr-un curent din cap pana in picioare. A inceput sa planga fara sa vrea. La un moment dat, intelegand engleza cat de cat, si-a dat seama ca oamenii aceia au inceput sa se roage altfel. Acuma, el intelege cum se rugau- ei se rugau in alte limbi, dupa cum le da Duhul sa vorbeasca. L-au uns pe Marius cu untdelemn. El nu a stiut ce inseamna.

I-a fost rusine sa le spuna ce a simtit. Apoi, cand au plecat de acolo au primit cate o Biblie si un pachet de alimente. Spune Marius ca mama lui, femeie pocaita, era intr-un loc la rugaciune in Joia aceea, la ora cand fratii din America erau in Gherla. Dumnezeu i-a vorbit prin Duhul Sfant si i-a spus, „Pentru tine femeie, care te rogi pentru fiul tau, chiar in clipa aceasta ma cobor si il vindec.” Un batran de 80 de ani, la distanta de 150 km ii spune mamei lui ce se intampla. Mama lui a urcat pe tren si dimineata a fost la Marius la Gherla si cu lacrimi in ochi l-a intrebat, „Marius, nu ti s-a intamplat nimic aseara?”

Din seara aceea a inceput un proces de schimbare in viata lui Marius. A luat Biblia si a inceput sa o citeasca. Marturiseste Marius ca oriunde deschidea Biblia si citea, se regasea in cuvantul acela. Marius marturiseste ca a fost un om „tare rau”, dar Dumnezeu a avut putere sa il schimbe. (din primele 12 minute- urmeaza inca 23 de minute din marturisire cu mai multe detalii ziditoare inclusiv vindecarea de hepatita in mod miraculos, confirmata de medic).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: