Cum arata stalpul de foc care il calauzea pe Moise in pustie? What might the pillar of fire had looked like, guiding Moses through the wilderness?

Cum arata stalpul de foc care il calauzea pe Moise prin pustie- Exod 13:21 Domnul mergea înaintea lor, ziua într’un stîlp de nor, ca să -i călăuzească pe drum, iar noaptea într’un stîlp de foc, ca să -i lumineze, pentru ca să meargă şi ziua şi noaptea.

Exodus 13:21 By day the Lord went ahead of them in a pillar of cloud to guide them on their way and by night in a pillar of fire to give them light, so that they could travel by day or night.

Fire whirls are formed by unique air temperatures and currents and have enough force to uproot a tree up to 50 feet tall.

fire whirl

2 comentarii (+add yours?)

 1. Gavril Hasmasan
  mart. 28, 2013 @ 09:32:49

  Îmi cer iertare pentru comentariu, dar nu mă pot abţine să spun că poza cu „stâlpul” acesta de foc este o glumă facută de copii din clasa I, nu de creştini.

  • rodi
   mart. 28, 2013 @ 09:43:21

   poate nu va inteleg eu bine comentariul. Stalpi de foc sunt un fenomen care exista – vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Fire_whirl
   poza e menita sa ne arate cum arata un stalp de foc, ceea ce Biblia ne spune ca l-a condus pe Moise prin pustie noaptea. Daca nu credeti asa ceva e optiunea dumneavoastra. Dar crestinii adevarati cred ca Biblia este inspirata din Dumnezeu si Duhul Sfant al lui Dumnezeu a insotit tot ce este scris in ea.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: