Florin Ianovici – Foc sfant!

PAGINA Florin Ianovici PREDICI aici

Florin Ianovici – Lucrarea Duhului Sfint – O chemare pentru Bisericile Penticostale

(via Facebook) La Rusalii au fost limbi de foc care au fost vazute impartindu-se printre ei si asezandu-se pe fiecare dintre ucenicii adunati in camera de sus.

Acel foc a coborat in inima celor prezenti si ei au ars pentru cei pierduti. Focul acesta se numeste pasiune pentru Dumnezeu. Cand dragostea este turnata in inimile noastre, de fapt primim focul, pasiunea pentru cei pierduti. Acest foc i-a scos din locul de rugaciune si i-a purtat catre cei ce nu cunoasteau mantuirea.

Dar daca nimeni si nimic nu ne scoate din odaia de sus pentru a gasi pe cei pierduti, ce fel de foc e cel care arde? Ce fel de camera devine aceasta?

Cearta aprinde, mania mistuie, lacomia arde, dorinta de inaltare scapara scantei. Dar focul acesta nu este de la Dumnezeu ci este foc strain. Nu e pasiune ci patima ordinara.

Limbile de foc au fost vazute. Dar fiecare a vazut limbile de foc pe altii. Si fiecare a spus celuilat ca si el are o limba de foc. Pentru ca Duhul Sfant aprinde iubirea si respectul pentru aproapele. Poti vorbi cat vrei in limbi dar daca nu poti spune o vorba buna aproapelui…!

Poate ca solutia acestui timp de inghet este putin foc sfant!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: