Nelu Brie – Cum sa te sfintesti – 10 Sugestii a Disciplinelor Spirituale (Video short 2)

Aceasta lista este buna de imprimat si afisata undeva in vederea ochilor nostri, este plina de discipline esentiale de care avem nevoie in mod zilnic.
Brie Ducem la capat sfintirea

10 sugestii foarte simple, practice, care tin in final de disciplinele spirituale. Fa din aceasta o disciplina zilnica. Ce trebuie sa facem, practic, pentru a ne putea duce pana la capat sfintirea:

  1. Hraneste-ti sufletul prin citirea Bibliei. Fa din aceasta o disciplina zilnica.
  2. Brie ChicagoCultiva disciplina rugaciunii personale si a postului.
  3. Eliminati pacatele specifice din viata voastra prin impotrivirea deliberata. – Domnul ma vede, ingerii ma vad, faptele mele raman, diavolul ma ispiteste, dar eu ma impotrivesc cu legamant. (Vezi acest mesaj aici: Nelu Brie – Sfinţire sau Pierzare – Biserica Betania Chicago 10 Martie 2013)
  4. Cultiva disciplina marturisirii pacatelor. Oamenii care vor reusi sa ramana pe calea lui Dumnezeu pana la sfarsitul vietii lor vor cultiva si aceasta disciplina- isi vor marturisi pacatele Domnului, in primul rnad, cu lacrimi de cainta in rugaciunea din odaita si apoi si fratilor.
  5. Fereste-te de sursele de (contaminare) pangarire lumesti care pot afecta curatia sufleteasca. Surse care-ti pot afecta curatia sufleteasca, in special in zona aceasta- mass media. Programe de televiziune, saituri de pe internet, reviste, pana si reclamele- tot felul de reclame pe care le primim acasa. Biblia merge pana acolo ca ne spune sa ne ferim si de ce ni se pare rau. Numai daca ni se pare ca e rau, trebuie sa ne ferim.
  6. Cultiva trairea faptelor bune.
  7. Vegheaza in vederea partasiei cu alti credinciosi- prezent la adunare, in grupuri de casa, sau la intalniri de rugaciune. Vorbeste cu altii despre Domnul Isus, impartaseste-le cuvantul.
  8. Practica evanghelizarea ca mod de viata.
  9. Alege-ti modele spirituale demne de urmat. Lipeste-te de un om al lui Dumnezeu, matur in Hristos, de la care poti sa inveti, de la care poti sa deptinzi practici duhovnicesti si de la care sa primesti ajutor spiritual.
  10. Increde-te in ajutorul lui Dumnezeu dat prin Duhul.

Aceste lucruri, tinute sub ochii nostri, ne vor ajuta sa traim in sfintire si sa o ducem pana la capat.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: