Povestea Mea – Adi Hentea

Mai inainte de a viziona acest interviu, va sugerez sa ascultati cele trei cantari care sunt postate sub acest interviu ca sa vedeti cu ce talent l-a inzestrat Dumnezeu pe fratele nostru minunat – Adi Hentea, care a suferit pierderea vederii, dar nadajduieste ca daca Dumnezeu nu ii va da inapoi vederea aici pe pamant, el totusi il va servi cu toata inima lui si va astepta vindecarea care desigur o va primi in vesnicie. Dumnezeu sa il binecuvanteze si El sa fie pacea si fericirea lui pe tot parcursul vietii sale!
Adi Hentea

După o adolescență în care multe visuri și dorințe s-au nascut în inima lui Adi, iar viitorul părea să le aducă la viața rând pe rând, evenimentul tragic al pierderii vederii, pentru un moment a spulberat totul. Totuși, datorită faptului că Adi avea deja o relație personală cu Dumnezeu a făcut ca speranța și dorința lui de a lupta pentru împlinirea visurilor, să nu piară.

Azi vin la Tine

Filmat de JPHOTO Films cu ajutorul lui Răzvan Herman. înregistrare LIVE la Biserica Penticostală Micalaca Arad. VIDEO by  jphotographyvideo

Adi Hentea si Raymond Vancu – Aleluia

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: