De la esec, spre biruinta – Conferinta Femeilor Mamaia – Ligia Seman

Ligia Seman

Ligia Seman

De la esec spre destinul divin

Cu siguranta, fiecare dintre dumneavoastra, indiferent de  varsta sau de statutul social a-ti avut momente grele in viata, momente de regret, momente cand regretele v-au coplesit si ne-au coplesit, momente de suferinta in care ne-am intrebat disperati, „Oare de unde va veni solutia, Doamne ce sa mai facem? Astfel de situatii experimentam cu totii. Dar oare care este atitudinea corecta cand suntem jos, cand suntem in criza? Oare care este solutia corecta? Despre aceasta vom invata, ascultand-o pe Ligia Seman. De la esec la biruinta, spre destinul divin.

Luca 8:40-50 – La întoarcere, Isus a fost primit cu bucurie de mulţime, căci toţi Îl aşteptau. 41 Şi iată că a venit un om, numit Iair, care era fruntaş al sinagogii. El s’a aruncat la picioarele lui Isus, şi L -a rugat să vină pînă la el acasă; 42 pentrucă avea o singură copilă de vreo doisprezece ani, care trăgea să moară. Pe drum, Isus era îmbulzit de noroade. 43 Şi era o femeie, care de doisprezece ani avea o scurgere de sînge; ea îşi cheltuise toată averea cu doftorii, fără s’o fi putut vindeca vreunul. 44 Ea s’a apropiat pe dinapoi, şi s’a atins de poala hainei lui Isus. Indată, scurgerea de sînge s’a oprit. 45 Şi Isus a zis: ,,Cine s’a atins de Mine?„ Fiindcă toţi tăgăduiau, Petru şi ceice erau cu El, au zis: ,,Învăţătorule, noroadele Te împresoară şi Te îmbulzesc, şi mai întrebi: ,Cine s’a atins de Mine?„

46 Dar Isus a răspuns: ,,S’a atins cineva de Mine, căci am simţit că a ieşit din Mine o putere.„ 47 Femeia, cînd s’a văzut dată de gol, a venit tremurînd, s’a aruncat jos înaintea Lui, şi a spus în faţa întregului norod, din ce pricină se atinsese de El, şi cum fusese vindecată numai decît. 48 Isus i -a zis: ,,Îndrăzneşte, fiică; credinţa ta te -a mîntuit, du-te în pace.„ 49 Pe cînd vorbea El încă, vine unul din casa fruntaşului sinagogii, şi -i spune: ,,Fiica ta a murit, nu mai supăra pe Învăţătorul.„ 50 Dar Isus, cînd a auzit lucrul acesta, a zis fruntaşului sinagogii: ,,Nu te teme; crede numai, şi va fi tămăduită.

VIDEO by CredoTVonline

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: