Carte Audio – Omul Ceresc (14 ore de ascultare aici)

29 de capitole / fisiere video = 14 1/2 ore ascultare

O inspirationala si eroica a unei credinte radicale in bisericile de casa din China. Cartea aceasta da impresia ca ai citi o versiune moderna a cartii Faptele Apostolilor. Pregateste-te sa fii profund incurajat, precum si zdruncinat. O absoluta necesitate pentru bisericile adormite din Occident. Mark Stibbe, autor al cartii Thinking Clearly about Revival. (Poza via Facebook)

Omul ceresc este istoria dramatica a felului in care Dumnezeu a luat un baietel lihnit de foame dintr-un satuc modest din provincia Henan si l-a folosit cu putere sa predice Evanghelia, in ciuda opozitiei ingrozitoare.

Fratele Yun este unul dintre liderii bisericilor de casa din China, un om care, in ciuda varstei lui tinere, a avut de suferit tortura si inchisoarea pentru credinta lui. Relatarea lui rastoarna orice complacere cu privire la situatia din China, unde investitiile economiei internationale ignora realitatea cruda a faptului ca persecutia crestina este inca o realitate zilnica pentru milioane de oameni. In loc sa se concentreze pe multele miracole si experiente ale suferintei, Yun prefera sa puna accentul pe caracterul si pe frumusetea lui Isus.

Aceasta carte uimitoare va insemna un moment hotarator in viata ta spirituala.

Povestea persecutiei si intemnitarii fratelui Yun este sfasietoare. Este  provocare mareata pentru fiecare dintre noi ca sa primim crucea si sa-l urmam pe Isus. Consider aceasta carte profund miscatoare.
Rob Frost, evanghelist si crainic radio

Fratele Yun calatoreste foarte mult din Germania, unde locuieste momentan. Paul Hattaway, un expert privind Biserica chineza, este autorul cartii Operation China, iar in prezent locuieste in Tailanda.

VEZI si mesajul Fratelui Yun din Oradea, mai 2013 aici – Fratele Yun la Oradea (VIDEO) 

VIDEOS by Alex Dumitru Playlist by RodiAgnusDei

6 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Stiri Crestine 19 Mai – Stiri din Israel si Turneul Fratelui Yun in Romania | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Pastorul Yun la AlfaOmegaTV | agnus dei - english + romanian blog
 3. liviu
  ian. 13, 2014 @ 12:00:33

  si unde este cartea audio? nu o gasesc…..nu pot sa o ascult….ms

 4. liviu
  feb. 13, 2014 @ 12:33:21

  da merge. Ms. Sunt la capitolul 11 sau 12. Cap 9 si 10 l-am ascultat de mai multe ori. MI se pare senzational….nu imi vine sa cred ca un astfel de om este contemporan cu mine… Poate tu l-ai vazut in carne si oase…. Super tare 😀
  Domnul cu voi!

  • rodi
   feb. 13, 2014 @ 13:15:27

   noi nu l-am vazut pentru ca nu locuim in Romania, dar si noi ne miram cand auzim astfel de marturii. Dumnezeu ne arata cum oameni in carne si oase, ca si noi, totusi traiesc evanghelia curata si biruie persecutii inimaginabile prin credinta vie in Dumnezeu. Ma bucur ca urmaresti. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: