Eliberat de droguri – Transformat si Vindecat – Marturia lui Johnny Brici din Portland

click pentru PAGINA cu MARTURII aici

Johnny Brici Johnny Brici la Emisiunea Fata in Fata cu Petru Amarei de la Christian Romanian Television.  Johnny Brici a sosit in Chicago in 1991 impreuna cu cei 14 frati ai sai. Avea 7 ani. A avut parinti credinciosi. Dar, crescand si vazand greutatile parintilor, boala mamei lui, el a inceput sa simta o ura fata de Dumnezeu ascultand soaptele diavolului care-i spuneau, „Daca Dumnezeu e bun, de ce au parintii tai atatea greutati? Daca Dumnezeu e bun, de ce e bolnava mama ta?” Avea doar 8 ani cand aceste soapte ii veneau in minte.

Deja la 18 ani, satul de a-si minti parintii si sa-si vada mama necajita cand venea acasa mirosind a tigari s-a mutat afara si a inceput cu droguri mai tari, chiar heroina. A ajuns la concluzia ca Dumnezeu nu exista. Credea ca daca Dumnezeu exista, nu l-ar fi lasat sa ajunga asa de chinuit de droguri. Se droga, era popular, avea de toate, dar cand venea acasa se simtea gol si singur, ca si cum nu are abosult nimic. A incercat singur sa se opreasca si nu a putut. A apelat la doctori si nu i-a mers. Incerca programe sa scape de droguri de cate 2-3 ori pe an, dar nimic nu l-au ajutat. Doctorul lui i-a spus ca nu are ce face, asa e sistemul lui si toata viata el va fi un adict la droguri. Merge la magazine si librarii de carti (book stores) si citea Koranul, despre religia hindusa si toate scrierile religioase posibile in afara de Biblie si nu a gasit nimic in ele.  Biblia a evitat-o pentru ca a considerat ca si asa nu la ajutat cu nimic.

Ulterior, s-a decis sa se sinucida. Dar inainte de a infaptui sinuciderea Duhul Sfant i-a pus in minte gandul sa incerce mai odata Biblia si sa caute pe Dumnezeul parintilor lui. S-a hotarat sa se opreasca brusc de la 180 mg de droguri, care daca te opreai brusc era moarte sigura. A zis ca daca Dumnezeu exista si daca Dumnezeu e real si daca Dumnezeu mai lucreaza cu miracole asa cum a citit el in copilarie in Biblie, atunci Dumnezeul asta trebuie sa vina la el, ca el este un adict care nu poate sa se lase, oricat a incercat si sa il scape de droguri. Atunci a inceput sa strige la Dumnezeu si sa apeleze la El ca sa-l ajute sa scape de droguri. Aceasta a fost ultima lui sansa si Dumnezeu, in credinciosisa Sa i-a raspuns.

Cineva i-a dat un nume de un centru „God will provide” (Dumnezeu poarta de grija). I-a sunat si prima intrebare a fost: Cat ma cost programul vostru? I-a raspuns: Nu ne itnereseaza de banii tai, ci doar de sufletul tau. Dar trebuie sa vii aici in 4 zile. El si-a dat demisia de la servici, si-a luat ramas bun de la persoana cu care traia si s-a dus la acest centru crestin unde Dumnezeu l-a eliberat si l-a umplut de Duhul Sfant si i-a dat harul sa spuna peste tot de marea putere a lui Dumnezeu de a vindeca pana si un drogat.

God Will Provide International Mission

VIDEOS by videXlinuo

Misiunea lui Johnny in Kenya, Africa

Johnny Brici, cum am vazut in episodul de mai sus, este un om transformat de Dumnezeu in mod supranatural, dupa ani de zile in robia drogurilor. In acest, al doilea episod,  vorbeste despre slujirea lui in Kenya prin centrul unde a fost eliberat de droguri- God Will Provide.

Despre Misiunea Internationala,

Dumnezeu Se Va Ingriji

Misiunea Internationala, Dumnezeu Se Va Ingriji, este o organizatie non profit, infiintata in anul 2004 si are ca scop raspandirea Evangheliei in intreaga lume. Motivati de o dorinta arzatoare de  a raspandi  Vestea Buna despre Cel ce a murit pentru pacatele lumii intregi, am reusit sa facem aceaste in diferite tari. Ceea ce initial a inceput cu un cerc restrans de inimi cutezatoare cu vise marete si o viziune chiar mai mare, s-a dezvoltat  intr-un adevarat sistem international de ajutorare si spijin, fiind alimentat de credinta si perseverenta.

In anul 2005 oraselul Boring din statul Oregon,  a devenit gazda unui centru crestin de dezintoxicare si reabilitare pentru barbati, urmat de infiintarea unui centru pentru femei in anul 2009.   Misiunea internationala, Dumnezeu Se Va Ingriji , functioneaza ca o retea prin care se conecteaza cu oameni care sufera de dependenta de alcool si droguri, impreuna cu problemele fizice si spirituale pe care aceasta le implica. Aceasta lucrare a ajutat pe multi sa-si invinga dependenta, si sa castige o viata noua,  fiind astfel capabili sa slujeasca celor care sunt inca legati in lanturile dependentei.

Citeste mai mult aici in L. Romana http://gwprovide.org/rom/about-us/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: