Povestea mea – Persida Haiduc (nadejde dupa moartea sotului ei- Pastor Ion Haiduc)

VEZI PAGINA cu MARTURII aici

Ion Persida Haiduc

Persida Haiduc- la 16 ani a incheiat legamant cu Dumnezeu, boteznadu-se in apa. La 19 ani s-a castorit si apoi au urmat 3 copii. Sotul ei, Ion a fost ordinat ca si pastor in anul 2000. Dar, ziua de 2 Iunie a schimbat viata lui Persida si a familiei ei pentru totdeauna. Sotul ei, dupa ce s-a odihnit din cauza unei dureri de cap si-a intors ochii peste cap si in 5 Iunie a plecat la Domnul.

povesteameatv – Atunci când ne gândim la efectele suferinței în viața unui om, ne gândim probabil la neputință, descurajare, depresie, sau alte lucruri asemănătoare, neștiind că suferința poate să ne facă mai frumoși, mai puternici, mai plini de speranța.

Partea 1-a

În episodul anterior am ascultat împreună povestea Persidei Haiduc; o poveste dramatică și totuși … plină de speranță și de o atitudine pozitivă.

Sotul lui Persida, Ion, a plecat la cele vesnice. Biserica i-a inconjurat cu dragoste pe cei ramasi. Dar, Dumnezeu ingaduie o nous incercare peste ei. La scurt timp s-a facut o fisura in pamant care a inghitit casa. Ei au trebuit sa paraseasca casa si toate lucrurile lor…. intrebari peste intrebari… de ce a ingaduit Domnul? Fara sot, fara casa, fara absolut nimic… Si totusi, din nou, Persida alege sa se increada in Dumnezeu si de data asta.

povesteameatv. Partea 2-a Cum putem să trecem prin momentele cele mai grele ale vieții fără să ne pierdem cumpătul? Ei bine, trăind aproape de Dumnezeu și crezând din toata inima promisiunile pe care El le face copiilor Lui.
Având încredere în El … Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care Persida Haiduc ni le-a împărtașit în emisiunea trecută, iar continuarea o puteți afla vizionând video-ul de mai sus.

Partea 2-a

Vezi si Povestea lui Iulian Siminiuc – un episod de la povesteameatv.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: