Mărturia lui Teo Hărăstășan

Vezi PAGINA MARTURII aici

E interesant de notat tranzitia de la o viata traita in lume si o noua viata la biserica. Mai interesant este ca la un moment dat, la o intalnire la pahar cu prietenii lui Teo, unul dintre ei i-a spus: Tu trebuie sa alegi ori cu noi, ori cu biserica.

Teo Hărăstășan 1Marturia lui Teo Harastasan- un om simplu, care a devenit un om plin de succes care credea la un moment dat ca este foarte fericit, ca mai apoi sa-si dea seama ca viata lui este un esec si care intr-un final avea sa se intalneasca cu Isus Hristos si viata lui sa capete un nou sens.

Povesteameatv: Se intâmplă câteodată ca dorințele noastre cele mai adânci, visele noastre cele mai mărețe, să devină realitate. În astfel de momente, firesc, suntem foarte tentați să credem că în sfârșit suntem împliniți, în sfârșit suntem fericiți, fără să ne dăm seama că e posibil ca tocmai aceste dorințe împlinite să ne conducă încet, dar sigur, către eșec, către o viață lipsită de sens.

Teo Hărăstășan ne povestește cum a reușit să scape din această falsă împlinire sufletească pe care la un moment dat credea că o are.

VIDEO by povesteameatv

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: