VIDEO – Alin Loloș la Sala Palatului București – 19 iunie 2013

PAGINA Alin Loloș (Blaine)

Vezi si „Alin predicand pe strada – 2 videos cu Alin Loloș și Adi Martin la Stația de Metrou Eroii Revoluției si Stația de Metrou Constantin Brâncoveanu – București – Joi 20 Iunie 2013
Screen Shot 2013-06-23 at 11.25.51 PM

Video via Paul Ion. Alin Loloș via Facebook:

Una din dorintele mele cele mai mari, este ca toti oamenii sa stea in Invatatura Sanatoasa data de Tatal ceresc prin Duhul Sfant in numele Domnului Dumnezeu Isus Hristos relevata prin Biblie. Am o fierbinte cerere si un apel catre toti care zic ca sunt ai lui HRISTOS DOMNUL, sa NU se potriveasca chipului veacului acestuia, sa NU se potriveasca ecumenismului evanghelicilor, nici poftelor trupului care se razboiesc cu Duhul Sfant, sa fie morti fata de ceea ce ei sustin ca sunt morti ( de firea pamanteasca, de pofte si de tot ce nu este voia lui Dumnezeu ), sa-si arate lor si sa dovedeasca toturor ca daca au inceput prin Duhul sa NU continue in carnea lor, ci tot prin Duhul Sfant.
Traiti fara compromis si NU dati prilej diavolului in nici un fel…

Acum celor care nu sunt mantuiti sau care nu stiu daca sunt iertati sau nu sunt siguri daca au viata vesnica, celor care inca sunt robii unor lucruri lumesti, celor care nu sunt schimbati, va spun ca Dumnezeu este Drept –Sfant –Dragoste.
– Drept … pentru ca nu negocioaza cu nimeni si toti care vin la EL sa fie iertati de pacate si schimbati, trebuie sa vina in termenii Lui ( prin Domnul ISUS HRISTOS). Unul din atributele Lui Dumnezeu, este Dreptatea Lui. EL se arata si se dovedeste ca natura Lui este Dreapta si acest lucru ar trebui sa ne arate ca EL va judeca Drept, iar toti oamenii care sunt pacatosi – nascuti in pacat si practicand pacatul , biblic vorbind, plata pacatelor este iadul vesnic care exprima flacara apriga a Dreptatii Lui Dumnezeu.
– Sfant … pentru ca locuieste intr-o lumina in care nimeni nu poate pasii, fara pacat, PUR, Unic, fara urma si fara umbra de intinare, care nu poate locui cu pacatosii, sfant si preasfant incat nici cerurile cerurilor nu sunt curate inaintea Lui. Acest lucru ar trebuii sa ne ingrozeasca si sa ne atentioneze prin faptul ca EL CEL CE ESTE ne porunceste noua ca sa fim sfinti si ca nimic intinat nu va intra in Imparatia Lui. Unul din atributele Lui Dumnezeu este SFINTENIA Lui. EL se arata si se dovedeste ca natura Lui este Sfanta.
Screen Shot 2013-06-23 at 11.27.15 PM– Dragoste … deoarece noi fiind pacatosi si morti in pacatele noastre, EL a trimis in lume pe Fiul Sau, Domnul ISUS HRISTOS care S-a dovedit fiind Dumnezeu intrupat in om, traind printre noi plin de Har si Adevar, iertand pacatele, vindecand orice boala, traind fara pacat, pazind toate poruncile perfect, porunci pe care noi le-am incalcat, EL Domnul Domnilor si Rege al Regilor, Creator a tot ce se vede si nu se vede, urcat pe o cruce, unde TATAL ceresc L-a adus jertfa de ispasire, suportand mania si potirul fierbinte al lui Dumnezeu fiind zdrobit de dreptatea Tatalui ceresc ca noi toti sa avem o usa larg deschisa care este DOMNUL ISUS HRISTOS. Astfel pacatele celor care se pocaiesc si cred in DOMNUL ISUS HRISTOS sunt transferate Lui, iar curatia si sfintenia lui transferand-o celor care vin al EL. Prin acest lucru Dumnezeu se dovedeste ca fiind Dragoste, plin de indurare si mila, maretie si glorie, vrednic si atotputernic de toata inchinarea si slava. Unul din atributele lui Dumnezeu este Dragostea Lui. EL se arata si se dovedeste ca fiind Dragoste si prin acest lucru ne spune ca toti cei ce aud Cuvantul Lui, sa se pocaiasca si sa creada in DOMNUL ISUS HRISTOS, pentru iertarea pacatelor si pentru a-si implinii scopul trairii pe acest pamant.
EL nu mangaie firea pamanteasca cu poftele ei, ci o omoara rastignind-o pe cruce. EL nu mangaie pacatosul lasandu-l sa traiasca cum vrea, ci il omoara ca apoi sa-l invieze la o noua viata dupa voia lui Dumnezeu… Astfel crucea nu este paralela cu lumea, ci crucea se intersecteaza cu lumea dand total omului o traire dupa voia lui Dumnezeu…

Domnul ISUS HRISTOS sa ne ajute sa ne cercetam…
Alin Lolos

Alin Lolos: Coloseni 2:6 Astfel, dar, după cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El,
7 fiind înrădăcinaţi şi zidiţi în El, întăriţi prin credinţă, după învăţăturile care v-au fost date, şi sporind în ea cu mulţumiri către Dumnezeu.
8 Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.
9 Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.

VIDEO by inventivstudio:

1 Corinteni 2:2: ”Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos, şi pe El răstignit.”

Coloseni 1:28: ”Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om, şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om desăvârşit în Hristos Isus.

1 Corinteni 1:29: ”Iată la ce lucrez eu şi mă lupt după lucrarea puterii Lui care lucrează cu tărie în mine”.

Alin Loloș, dupa evenimentul de la Sala Palatului Bucuresti (Facebook):

Prea-iubitii mei frati si surori,
multumesc Domnului Isus Hristos pentru privilegiul de a predica in seara de 19.06.2013 la Sala Palatului.
A fost o seara extraordinara si m-am simtit smerit de Dumnezeu cand am vazut atatia oameni flamanzi sa-L cunoasca pe Mantuitorul nostru.
In continuare as vrea totusi sa fac niste precizari foarte clare cu privire la natura slujirii mele din acea seara.
Timpul care mi-a fost alocat pentru marturia personala a fost de 20 de minute si am convenit impreuna cu organizatorii evenimentului ca atunci cand timpul expira, un frate din public sa-mi semnalizeze acest lucru.
Din nefericire, in timp ce predicam nu am vazut semnalul fratelui meu si am continuat sa predic pentru inca 4 minute peste timpul alocat.
Va marturisesc cu durere ca am pierdut notiunea timpului si regret lucrul acesta.
Un alt lucru important pe care as vrea sa-l precizez, este ca dupa ce am coborat de pe scena am parasit sala nu pentru ca am fost suparat , ci pentru ca fratele cu care venisem din Brasov isi cedase locul din sala unei surori in varsta, iar eu l-am urmat nestiind ca el va iesi din sala.
In incheiere as vrea sa multumesc organizatorilor pentru invitatia facuta si ma rog ca Dumnezeu sa alunge orice urma de amaraciune din inimile tuturor participantilor la acest eveniment, pentru ca Hristos sa fie inaltat pe deplin.

Cu dragoste si pretuire in Hristos,
Alin Lolos

NOU Pagina Alin Lolos (Blaine)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: