China incredibila: peste 30,000 de avorturi la zi si aprox. 500 de femei pe zi se sinucid

Niste statistici de la un sait crestin – http://allgirlsallowed.org. Poti sa faci click pe sait si autorul blogului da citatii pentru fiecare afirmatie.

Sinuciderea femeilor in China

 1. In China, rata de sinucidere este mai mare la femei decat la barbati, in timp ce in tot restul lumii rata de sinucidere este mai mare la barbati.
 2. Beijing Suicide Research and Prevention Center a raportat ca in anul 2009 rata de sinucidere la femei a fost de trei ori mai mare ca a barbatilor.
 3. Suicide is the leading cause of death for adult women living in rural areas in China. Sinuciderea este motivul #1 a decesurilor femeilor in satele din China.
 4. Din numarul total de sinucideri de femei 56% au loc in China, desi doar 19% din femeile lumii locuiesc in China. 56% of the world’s female suicides occur in China, but only 19% of the world’s population lives in China.
 5. 500 de femei se sinucid in China zilnic (majoritatea se otravesc). 
 6. Steven Mosher spune ca nu este o coincidenta ca femeile din China au rata cea mai mare de suicid si rata cea mai ridicata de cancer la san, consecinte a omorarii pruncilor in pantec de un stat (tara) care prin forta controleaza prin forta rata de nastere.

Statistici despre Avort in China

 1. 13 milioane de avorturi anual =  aprox. 35,000 de avorturi zilnic, majoritatea se crede ca sunt avorturi fortate. Chinese data show that 13 million abortions are performed each year, for an average rate of 35,000 abortions per day.
 2. Din 1971, doctorii din China au  efectuat  336 de milioane de avorturi, au sterilizat 196 million de persoane, si au implantat  403 million de intrauterine devices. (In comparatie, in SUA, a carei populatie este un sfert din populatia Chinei, se estimeaza ca au avut loc 50 de milioane de avorturi din 1973 pana in prezent.)
 3. 55% dintre toate femeile din China au facut un avort si 27.3% dintre femei intre  20-30 de ani—adica, cam 27.3 milioane de femei—au avut un avort.
 4. In anul 2000, mai mult de 50% dintre avorturile din China au fost facute pentru ca copilul nu a fost baiat.
 5. 8 milioane de femei au avort in fiecare an in China.
 6. In Shanghai, Beijing si alte orase mari rata repetarii avorturilor este peste 50%.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: