Conferinta femei, Portugalia. Fii o femeie care muta muntii! Daniela Delibas,Partea 1

VEZI Partea 2, 3 & 4 aici

Daniela Delibas, casatorita de 6 ani, mama la 3 copii, Redactor-Crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava si autorul cartii ‘Femeia care muta muntii’ incurajeaza femeile sa isi vada menirea dincolo de partea casnica, ca slujitoare a lui Hristos.

Daniela Delibas (Partea 1 din 4 = 32 minute) Marcu 11:23 – Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: ,Ridică-te şi aruncă-te în mare`, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.
Care pot fi acesti munti din viata femeii cu care ar putea sa se lupte?

  • Daniela Delibas Conferinta femei, PortugaliaIngrijorarea. Acest munte ne fura bucuria de a trai fiecare zi in ascultare de Hristos si sa traim o zi frumoasa, asa cum Dumnezeu a intentionat pentru fiecare dintre noi. Ingrijorarea ne si fura pacea din inima. Ne fura increderea care ar trebui sa o avem in Dumnezeu.
  • Nemultumirea. Suntem nemultumite de viata pe care o traim, de ceea ce Dumnezeu ne-a dat sau nu ne-a dat. Poate ca gandim ca am fi meritat mai mult sau poate gandim ca uneori e prea multa suferinta si prea multa durere. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim multumite cu viata care El ne-a dat-o, pentru ca este de fapt viata care ne ajuta pe noi sa mostenim cerul.
  • Stresul. Daca aveti copii mici stresul poate fi un munte care ne fura bucuria. Felul in care ne raportam la stres ne poate lua pacea din inima. Semnificatia mamei este de a se bucura de copiii ei si de a investi in ei si de ai creste pentru Hristos.
  • Framantarea inimii. Atunci cand nu sti ce a pregatit Dumnezeu pentru tine in viitor, nu vezi nici o speranta pentru viitor, dar sa ai incredere ca Dumnezeu stie ce face. (Poza 1 – http://www.littlelamb.ro, Poza 2 din video)

Articole (videos) asemanatoare

2013

2012 si mai vechi

E vremea ta

Vezi articolul original

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: