Conferinta femei,Portugalia. Fii o femeie care muta muntii! Daniela Delibas,Partea 2

Daniela Delibas, casatorita de 6 ani, mama la 3 copii, Redactor-Crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava si autorul cartii ‘Femeia care muta muntii’ incurajeaza femeile sa isi vada menirea dincolo de partea casnica, ca slujitoare a lui Hristos.

Conferinta Nationala a femeilor crestine din Portugalia – Invitata: Daniela Delibas
Biserica Elim Lisabona 6-8 Iunie 2013
Vezi Partea 1 aiciConferinta femei, Portugalia. Fii o femeie care muta muntii! Daniela Delibas,Partea 1 Introducerea cartii „Femeia care muta muntii”.

Partea 2/4

Cateva notite, Daniela Delibas:

Trebuie sa mutam cativa munti:

Primul munte: Lipsa de partasie cu Dumnezeu

Daniela Delibas Conferinta femei, PortugaliaPrimul dintre munti este: Lipsa de partasie cu Dumnezeu. Viata este frumoasa atunci cand o petrecem pe genunchi. Biblia este o carte unica. Biblia nu este doar o carte pe care o inteleg, ci este Cartea care ma intelege pe mine. Este singura carte in lume care a schimbat si continua sa schimbe destinele oamenilor care au citit-o, pentru eternitate. Este singura carte care schimba cu adevarat omul si destinul unui om. Ignorarea celorlalte carti din vasta biblioteca a lumii ne poate dauna, intr-o anumita masura atunci cand nu le citim. Dar, ignorarea Bibliei ne poate atrage suferinta noastra vesnica si de neinlaturat.(Citat William MacDonald).

Cum va incepeti voi ziua? Pentru ca o zi inceputa sau continuata, fara a cauta sa petrecem intai un timp cu Dumnezeu, un timp in care sa primim putere din puterea Lui este o zi sortita esecului. In fiecare zi trebuie sa ne luptam cu anumiti munti si fiecare din noi avem anumiti munti. Dar, daca nu am petrecut inainte un timp cu singurul care ne poate ajuta sa fim femei care mutam muntii, nu vom reusi sa mutam muntii din viata noastra si ne vom poticni pe cale, vom fi trantite la pamant de puterea acestor munti si vom suferi. Sa ne ajute Dumnezeu sa intelegem ca relatia cu Dumnezeu este cea mai importanta relatie pe care o putem avea pe acest pamant. Si daca relatia cu Dumnezeu este slaba, este aproape inexistenta pentru unele dintre noi, sa nu ne asteptam ca celelalte relatii sa fie bune, sa fie frumoase pentru ca in capul unghiului se afla relatia cu Dumnezeu si de acolo pornesc toate celelalte: Relatia cu sotul, relatia cu copiii, relatia cu vecinii, cu prietenii, cu semenii nostri, cu membrii din biserica. Ele nu pot fii bune, aceste relatii, daca in primul rand relatia cu Dumnezeu nu este buna. (Din primele 4 minute. Fisierul = 40 de minute).

Partea 3/4

Partea 4/4

Articole (videos) asemanatoare

2013

2012 si mai vechi

E vremea ta

Vezi articolul original

2 comentarii (+add yours?)

 1. E vremea ta !
  iun. 29, 2013 @ 03:01:00

  Sa ne ajute Dumnezeu sa pretuim aceasta carte Biblia,care este Cuvantul Lui pentru noi si care ni se potriveste perfect in orice situatie ne-am afla.Ma rog ca Domnul sa binecuvinteze aceste lucrari frumoase pe care femeile le fac in Numele Domnului Isus si pentru slava si gloria lui Dumnezeu.Imi place mult sa le ascult,este minunat sa te pui in slujba Imparatului Suprem! Va multumesc din inima in numele Domnului Isus pentru tot ce faceti pentru slava Lui si bucuria noastra a tuturor. Dumnezeu sa va calauzeasca in toate! Florica Maran

  • rodi
   iun. 29, 2013 @ 07:08:07

   Sora Florica
   Dumnezeu sa ne ajute sa facem fiecare lucrarea la care am fost chemati si totul sa fie spre gloria Lui!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: