Emma si Cristi Repede – Cantari recente

Emma Repede

VIDEOS by Camelia Miron

M-ai binecuvantat o Doamne

Doamne mai vreau Rusalii

4 comentarii (+add yours?)

 1. Delight in Truth
  iul. 12, 2013 @ 00:17:33

  One of the top Romanian Evangelical vocals…

 2. Celmare Adriana
  iul. 14, 2013 @ 15:15:53

  SALUT, Google Chrome a blocat accesul la aceasata pagina pe roadiagnusdei.wordpress.com,deoarece in aceasta pagina a fost inserat continut de la biblia.pentruviata.ro,un distribuitor cunoscut de programe malware. Astept un raspuns ,fiindca daca accesez pagina este posibil sa imi fie infectat computerul cu programe malware. Sincer imi pare rau fiindca iti urmaream cu mare placere toate mesajele primite.

  ________________________________

  • rodi
   iul. 14, 2013 @ 22:56:28

   Adriana,
   nu stiu de ce ti-a aparut mesajul acela de la google chrome. Eu am linkul inspre Biblia Pentru Viata de aproape 2 ani si l-am vazut la multe bloguri crestine pe internet. Eu folosesc mai multe moduri de accesare si nu m-a atentionat niciodata- nici google chrome. Chiar daca saitul lor ar fi atacat si ar avea malware tu nu poti sa primesti acel malware decat daca ai intra pe saitul lor, de ci daca ai facea click pe poza cu Biblia pentru viata care apare in partea dreapta a blogului. Eu chiar am intrat din nou la sait sa vad daca imi spune ca are malware si nu are.

   Cred ca e o greseala, sau poate ca au avut probleme anterior si de aceea te avertizeaza. Am mai patit si eu ca am primit mesaje in eroare la bloguri pe care le citesc zilnic dar nu am patit nimic. Cred ca te avertizeaza sa nu intri la Biblia.pentru.viata.ro, desi nu stiu de ce pentru ca pe mine nu ma avertizeaza google chrome, nici firefox, nici accesarea de la Apple McIntosh.

   Platforma wordpress, pe care o folosim noi si majoritatea bloggerilor romani este foarte safe si blocheaza malware automat. Cred ca nu ai avea probleme aici. De obicei, malware se primeste cand accesezi un link necunoscut primit in email sau pe facebook. Noi avem peste 1 milion de accesari in cei doi ani de cand postam si nimeni nu a patit vreodata ceva rau accesand pagina blogului nostru din cauza ca wordpress este foarte tare si fereste de malware.

   Iti multumesc pentru comentariul tau si voi tine cont de el in caz ca pe viitor ne mai anunta cineva de aceeasi problema atunci va trebui sa reevaluam, dar in prezent nu as vrea sa sterg linkul pentru ca multi il folosesc ca sa citeasca Biblia acolo. Ne bucuram ca iti plac postarile blogului si dorim ca Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: