Vladimir Pustan – Cum ar trebui sa fie un sot / o sotie crestin(a) Conferinta Casa Mea, Loc al Slujirii la Biserica Elim Bruxelles din 2006

Pustan Elim Bruxelles

Coloseni 3:16-21

16 Cuvîntul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea. Învăţaţi-vă şi sfătuiţi-vă unii pe alţii cu psalmi, cu cîntări de laudă şi cu cîntări duhovniceşti, cîntînd lui Dumnezeu cu mulţămire în inima voastră. 17 Şi orice faceţi, cu cuvîntul sau cu fapta, să faceţi totul în Numele Domnului Isus, şi mulţămiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.

18 Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri, cum se cuvine în Domnul. 19 Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele, şi nu ţineţi necaz pe ele. 20 Copii, ascultaţi de părinţii voştri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. 21 Părinţilor, nu întărîtaţi pe copiii voştri, ca să nu-şi piardă nădejdea.

Vladimir Pustan (din video):

Intr-o familie a venit baiatul acasa si a zis: „Tata, ea e prietena mea si noi doi vrem sa ne casatorim. Dupa ce s-a sculat mama din lesin a zis: Dar, voi sunteti tineri. Nu-i prea de vreme?” „Nu e treaba voastra,” zice baiatul. „Unde o sa locuiti? Ce o sa faceti? Ce o sa mancati? Asta-i treaba voastra.” Spuneam ca poti sa fii casatorit si sa nu fii responsabil. Poti sa fii un sot, sau poti sa fii o sotie cu numele fara sa te achiti de obligatiile care devin de acolo. As vrea sa ne gandim: Cat ne-am achitat si cat am reusit sa fim responsabili cu rolul pe care l-am avut in viata.

VIDEO by mihail mihai

Predici recente

PAGINA Vladimir Pustan Predici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: