Tineri-baptiști luați la pumni într-un sat din raionul Florești pentru vestirea Evangheliei (VIDEO)

Moldova Crestina raporteaza cazul unui grup de tineri creștini-baptiști din cadrul Școlii de Misiune prin Sport din Moldova au fost bătuți cu cruzime pentru vestirea Evangheliei.

Totul s-a întîmplat sâmbăta, 27 iulie, ziua în amiaza mare, în satul Prajila, raionul Fălești, în timp ce tinerii împărțeau trecătorilor din sat literatură creștină și le vorbeau despre Domnul Isus Hristos.

Cel mai mult a avut de suferit Victor Țoncu, care a fost luat la pumni de doi indivizi în stare de ebrietate pe motiv că ar promova erezii. El s-a ales cu leziuni corporale grave, inclusiv comoție. Tânărul spune că totul s-a început de la amenințări, după care s-a trecut la aplicarea forței fizice.

„Cu toate acestea” spune el, „am avut o lucrare frumoasă în acest sat și sunt foarte bucuros de misiunea pe care am realizat-o. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că așa s-a întîmplat și nu mă întristez. Mă întristez doar de ceea că băieții aceștia sunt pierduți iar cât ține de mine, știu că Dumnezue m-a trimis încolo și stiu că El a vrut ca aceste lucruri să se întâmple cu noi”.

CITESTE articolul aici in intregime – http://www.moldovacrestina.md/news/

VIDEO by Samer Aboalway

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: