In awe of God’s Creation – Vulcano erupts in Japan – Eruptie vulcanica in Japonia 18 August 2013 – Coplesit de Creatia lui Dumnezeu

Photo credit www.usatoday.com

Vulcanul din muntele Sakurajima, din localitatea Kagoshima din Japonia a avut 500 de eruptii in anul acesta, ultima eruptie aruncand in aer nori de cenusa pana la o altitudine de 4,8 kilometri. Erupţia Muntelui Sakurajima, din apropierea oraşului Kagoshima, a avut loc în jurul orei locale 4.30 după-amiaza. Explozia a aruncat cenuşă peste oraş şi a provocat întrârzierea trenurilor şi îngreunarea traficului rutier.Cenuşa vulcanică a căzut peste oraş, iar bucăţi de rocă au fost aruncate şi la trei kilometri distanţă de crater.Vulcanul Sakurajima este foarte activ, el erupând de foarte multe ori în acest an. Erupţia muntelui aflat la aproape o mie de kilometri de Tokyo a durat doar 50 de minute.

VIDEO by tubemediacom

Sakurajima volcano erupts sending mushroom-shaped grey plume shooting upwards and raining down ash on the people in Kagoshima city, in southwestern Japan. The ashes were spewed 3 miles into the air. The volcano has had 500 eruptions so far this year.

VIDEO by Tele graph

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: