Pavel Rivis Tipei, Ionel Tutac, Nelu Brie, Daniel Cocar – Înmormântare Pastorul Florin Cioabă (90 minute)

Florin Cioaba

Seara de Priveghi 22 august 2013 cu Presedintele Cultului Penticostal Pavel Rivis Tipei, Secretarul General al Uniunii Baptiste Ionel Tutac, Pastorul Daniel Cocar, Pastorul Marius Stanca, Pastorul Nelu Brie.

VEZI si Predica Pastorului Nelu Brie din seara de priveghi 21 august 2013 aici – Predica Nelu Brie la Inmormantarea lui Florin Cioaba

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a fost inmormantat, vineri dupa-amiaza, in Cimitirul Municipal din Sibiu, la finalul unor ceremonii care au durat aproximativ sase ore si la care au participat, in total, circa 2.500 de persoane, transmite Mediafax. Citeste mai multe aici – http://www.hotnews.ro/stiri

Iar Adevarul.ro scrie ca în 1996 întreaga familie Cioabă a renunţat la legea ţigănească şi s-a pocăit, trecând la cultul penticostal.

De altfel, Florin Cioabă a absolvit Seminarul Biblic „Betania“ din Sibiu şi a devenit predicator pentru mai mulţi enoriaşi la o biserică din apropierea casei sale, în cartierul Turnişor, din municipiu.

Potrivit informaţiilor furnizate de Wikipedia, Florin Tănase Cioabă s-a născut la data de 17 noiembrie 1954 în oraşul Târgu Cărbuneşti (judetul Gorj), fiind fiul lui Ion Cioabă (1935-1997), bulibaşa al rromilor din România, care s-a autoproclamat în anul 1992 ca „rege internaţional al tiganilor“.

S-a mutat împreună cu tatăl său în oraşul Sibiu în anul 1963 şi s-a căsătorit conform tradiţiilor ţigăneşti la vârsta de 14 ani, cu Marica.

După moartea tatălui, Ion Cioabă, la data de 23 februarie 1997 în urma unui infarct miocardic, singurul său fiu, Florin Cioaba, a fost moştenit titlul de „rege al tiganilor de pretutindeni“.

În perioada 1996-2000, Cioabă a fost consilier judeţean de Sibiu În perioada 1996-2000, Florin Cioabă a fost consilier judeţean de Sibiu. La alegerile locale din vara anului 2000, a candidat la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Centrului Creştin al Romilor, apoi la alegerile locale din iunie 2008 a ocupat primul loc pe listele Alianţei pentru Unitatea ţiganilor, pentru Consiliul Judeţean.

Florin Cioabă a făcut parte din Forumul European al Ţiganilor, deţinând funcţia de primvice-preşedinte al Organizaţiei Mondiale a Ţiganilor (International Gipsy Union). El este proprietarul mai multor firme, care se ocupă cu prelucrarea metalelor neferoase – cupru, bronz.

Citeste mai mult: adev.ro/mrpzp2

VIDEO by prediclive

4 comentarii (+add yours?)

 1. gordonlindsday
  aug. 31, 2013 @ 10:53:31

  de ce nu are parte si un boschetar de gara de asa o inmormantare./??? TIGANU DE CIOABA NUMA’ POCAIT NU ERA,POATE….PACALIT DA. !!!

  • rodi
   aug. 31, 2013 @ 11:43:34

   Dar de ce trebuie sa-i spui ‘tigan’? In imparatia lui Dumnezeu nu va fi nici grec si nici iudeu, si ca atare nici tigan. Nu suntem toti frati in Hristos? Si as avea o intrebare? Il cunoasteti personal pe Florin Cioaba, cand faceti astfel de afirmatii? Chiar daca l-ati cunoaste nu puteti sa-i vedeti inima si credinta.

   A-ti stiut ca Florin Cioaba a fost pastor, ca a facut seminar Biblic la Cluj? Ca a fost prieten cu cei care au fost si au predicat la priveghi? Da, fratii astia pastori (Penticostali si Baptisti) care au fost la priveghi la Florin Cioaba, se duc la inmormantari la pastori prin toata tara, asa ca nu au facut nimic iesit din obisnuinta.

   Cu tot respectul va spun ca dezamagiti, cand vorbiti de rau un pastor pe care nu l-ati cunoscut personal si mai ales la moartea lui. Nu face nici o cinste Dumnezeului carui ii slujim.

 2. Livia
  mart. 13, 2014 @ 02:34:24

  Florin Cioabă a fost ucis de turci pt.că turcii (musulmani) îi urasc pe Toţi Creştinii,
  Iar Creştinii în turcia sunt f.prigoniti f.mulţi au fost ucişi (non medical) inuman şi violent.
  Când ei au văzut cum toată suflarea ţigănească s-a aliniat pt.Salvarea (iar unii împotriva salvării regelui lor (dovadă soţia sa Marica dar şi infectul „ei” fiu risipitorul mezin,
  Care beţiv şi non Creştin …
  Împreună cu mama sa Marica,
  Împreună …
  Au complotat …
  Obligandu-l prin Oricine să plece la turci în contra Voinţei sale …
  Pt Decapitarea propriei conduceri (atât în fam sa şi biserica
  cât mai ales între Europenii reformatori şi biserica
  cei din ţară … !?
  Totul a fost prin farse …
  Premeditari şi demolări ale Credinţei rrome Crestine… !)

  DUMNEZEU să aibă Milă de Creştinii rromi din ţară …
  Din România
  Europa

  şi din Lumea-ntreagă… !

  Aşa să le ajute DUMNEZEU !!!

  • rodi
   mart. 13, 2014 @ 06:53:00

   intr-adevar, rromii au avut de suferit prin toata lumea, singura tara care totusi nu i-s prigonit, cred ca este Romania. Desi si in Romania au fost unele. Dumnezeu are mila de ei, pentru ca foarte multi s-au intros la Domnul in tara noastra- Romania. Satul Toflea e un exemplu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: