David Wilkerson in Romania – Predica de la Biserica Elim Timisoara 14 Mai 1999

THIS VIDEO has just been uploaded, from David Wilkerson’s 1999 visit to Timisoara, Romania Elim Pentecostal Church. The translator is Pastor Nelu Filip. Thanks to Cristian Draghici for the link.

David Wilkerson cu Nelu Filip rodiagnusdei

Un video pretios, incarcat cu o zi in urma cu fratele David Wilkerson, din vizita lui in Timisoara pe data de 14 mai 1999. Mesajul a fost tradus de Pastorul Nelu Filip.

David Wilkerson a plecat la Domnul in 27 Aprilie 2011. Charisma magazine, o revista crestina a raportat trecerea lui David Wilkerson astfel:

David Wilkerson, founder of World Challenge Ministries, was killed April 27 in a car accident in east Texas. Wilkerson was well-known for his best-selling book,The Cross and the Switchblade, in which he told how he pioneered a minstry to gang members and drug addicts in New York City in 1958. Soon after, he founded Teen Challenge, today a worldwide ministry reaching people with life-controlling habits. Wilkerson, who was 79, was buried during a private ceremony in Tyler, Texas, on May 2. For an online tribute to Wilkerson that includes photos, videos and memories of his 50-plus years of ministry, visit wilkerson.charismamag.com.

Scrie Vasilica Croitor intr-un articol: Vestea morții lui David Wilkerson a făcut înconjurul lumii cu o viteză uimitoare. În câteva ore de la publicarea știrii pe situl Charisma, serverele au căzut din pricina unui trafic record în istoria sitului. Ceva m-a mișcat în mod special în relatarea inițială pe care a făcut-o Steve Strang. Iată cum explica editorul atenția acordată de lumea întreagă:

Aceasta s-a întâmplat fiindcă David Wilkerson […] a fost un model de integritate și și-a încheiat lucrarea bine, într-o vreme în care unii teleevangheliști sunt surprinși de fotografi în țări străine cu alte femei, alții sunt dați în vileag pentru activități homosexuale secrete, în timp ce critică public obiectivele homosexualilor. Wilkerson a fost o întruchipare a virtuții, iar influența sa a fost imensă.

VIDEO by Criste Adrian

14 Mai 1999

16 Mai 1999

6 comentarii (+add yours?)

 1. ano.f.
  sept. 23, 2013 @ 13:26:04

  Nu se aude.

 2. serb
  sept. 23, 2013 @ 23:54:27

  exceptionala predica o crestin baptista

 3. Trackback: David Wilkerson in Romania #2 – La Biserica Elim Timisoara 16 Mai 1999 | agnus dei - english + romanian blog
 4. ano.f.
  sept. 29, 2013 @ 13:23:44

  Am încercat, am dat la maxim, tot nu se aude decât o melodie la început, apoi…mut.

  • rodi
   sept. 29, 2013 @ 14:12:52

   ano,
   nu stiu de ce nu iti merge. Merge bine pana la capat pentru mine. Mai de mult si eu am patit acelasi lucru cu un video incarcat pe youtube tot din Romania. La toti le mergea, dar mie nu. Incearca sa pui pe altcineva sa il probeze de la un alt fel de calculator, desi, normal, fisierele de youtube ar trebui sa mearga cel mai bine pe orice calculator.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: