Florin Ianovici – O idee clara vine dintr-o minte limpede si un suflet curat

Florin Ianovici (Bis Logos Ploiesti)O idee nu devine mai clara daca o scrii cu majuscule si nici nu se aude mai bine daca o strigi din toti plamanii.

O idee clara vine dintr-o minte limpede si un suflet curat. Ambiguitatea este pedeapsa sufletului care s-a cocotat in viata la o treapta careia nu-i apartine. De aceea unii starnesc vantul care aduce praf si nu adierea care aduce racorire sufleteasca.

Nu-i nicio fala sa stai pe o pozitie inalta daca treptele ce te-au adus acolo sunt patate de rusine si compromis.

Lipsa conciziei e lipsa timpului petrecut cu tine insuti. Ce nebunie sa vrei sa vorbesti altora cand nu iti faci timp sa vorbesti cu tine. Si mai mare nebunie e sa vorbesti cu tine fara sa fii sub privirile Domnului Dumnezeu.

Sa articulam cuvintele cu intelepciunea Sfintei Scripturi, sa cautam claritatea sufletului prin rugaciune si sa supunem fiecare gand ascultarii de Hristos.

Doar asa vom avea ceva de spus chiar si tacand…!

Sursa: Facebook

2 comentarii (+add yours?)

  1. geanina
    oct. 16, 2013 @ 01:38:14

    Aveti perfecta dreptate,fiti binecuvintat frate Florin ,D zeu sa si duca planul la indeplinire cu d stra si sa ne mai ajutati si pe noi sa crestem cu ceeace va pune D zeu pe inima sa ne mai spuneti, D zeu sa fie glorificat pentru lucrul acesta.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: