Rodica Volintiru – „LASA MANIA, PARASESTE IUTIMEA…

„LASA MANIA, PARASESTE IUTIMEA;
NU TE SUPARA CACI SUPARAREA DUCE NUMAI LA RAU.(Ps 37;8)

28 Septembrie 2013

De cateva zile mi-a spus Domnul sa scriu despre acest subiect, caci cred ca ne este de folos fiecaruia din noi.

MANIA, este atat de periculoasa, caci multi au facut crima de om in momentele de manie. Si cand si-au revenit…a fost prea tarziu.

Dar, care este RADACINA MANIEI ?
Eu consider, caci mania este roada unor traume, nedreptati, abuzuri, dureri launtrice , care sunt acumulate de multa vreme in sufletul omului. Odata ce aceste dureri, si suferini sunt acumulate acolo in adancul sufletului, poate din copilarie, astazi, in momente de presiune, ies la iveala, caci ele au nevoie sa iasa afara. Totodata, cel rau prinde prilejul ca nu este vindecare si el este-n spatele acestei manii necontrolate.

Ce este de facut in aceasta situatie ?
Intai trebuie ca sa stai sincer inaintea Domnului, si sa-ti adutci aminte, care ar fii motivele maniei si iutimii tale. Adu-ti aminte caci s-ar putea sa ai ceva din copilarie; abuz, nedreptate, bataie, accident, sperietura, ura, etc.

Cand afli cauza, trebuie ca sa ceri Domnului ajutor ca sa IERTI acele persoane, si pe tine. Apoi sa te rogi cu autoritate ca sangele Domnului sa te curateasca de orice ramasita a durerii. Da-i Domnului durerea si suferintele acumulate, cere-ti iertare pentru ca ai lasat amaraciunea sa te stapaneasca si ai bufnit de atatea ori in manie.Apoi cu CREDINTA IN JERTFA DE LA GOLGOTA a DOMNULUI ISUS, SA PORUNCESTI ACESTOR duhuri de rautate si manie acumulate sa iasa si sa plece din viata ta.

Este un proces mai greu uneori, dar daca esti disperat de nervii tai care mereu ies la iveala si te razbuni fara sa vrei pe familie mai ales.
ALEARGA LA CRUCE, POCAIESTE-TE SINCER, ia cateva zile de POST si Lupta-te cu credinta, caci Domnul Isus a murit si a PLATIT si pt mania ta , ca tu sa FII LIBER. Dar fara cooperarea ta, nu te astepta ca sa vezi schimbare. Apoi sa te umpli de Cuvantul Domnului cu BUNATATE SI RABDARE.
Ramai in Cuvant, caci diavolul, va mai veni tot pe unde a mai fost.
Nu lasa garda jos, ca deabia asteapta sa intre din nou.
Ramai in LUMINA, IN SFINTENIE, IN DRAGOSTE SI ADEVAR.

Sa nu intristam pe DUHUL SFANT.CUM ????
„Orice amaraciune, orice iutime, orice manie,orice strigare, orice clevetire si orice fel de rautate, sa PIARA din mijlocul vostru.

DIMPOTRIVA, fiti buni unii cu altii, milosi si iertati-va unul pe altul, cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi in Hristos.”(Efes.4;31-32)

Photo credit girlfriendscoffeehour.com Top of post photo credit www.dailydevotionals.co

Mai multe resurse de la Rodica Volintiru:rodica-volintiru-carte

5 comentarii (+add yours?)

  1. Adrian
    apr. 24, 2014 @ 22:32:46

    Frumos articol si patrunzator,aceasta manie poate e unul din cele mai des intalnit intre pacate,suptil si necontrolabil . Domnul sa va binecuvinteze !

  2. Trackback: VIDEO cu Rodica Volintiru la Conferința Națională a Femeilor – “Tu poți învinge” Betel-Coslada, Spania | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Rodica Volintiru – Conferinta Femeilor Portland decembrie 2014 | agnus dei - english + romanian blog
  4. Trackback: Rodica Volintiru – INCERCAREA CREDINTEI | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: