Florin Bolosin – Politistul crestin cu inima mare

Domnul Isus a spus in Matei 5:16 

Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.”

Evrei 10:24 „…să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune”

Florin Bolosin si sotia lui sunt crestini cu o inima foarte mare. Este a treia oara, cand ei isi deschid inimile si casa lor, primind al treilea copil prin adoptare. Cel mai mic a avut o venire pe lume destul de socanta in primavara, cand l-a nascut mama lui. Bebelusul a fost aruncat la tomberonul de gunoi imediat dupa nastere. In ziua cand au auzit despre cazul acestui copilas, Florin si sotia lui, Nicoleta, au hotarat sa il infieze. Demersul de adoptie este in finalizare si familia Bolosin va adauga al patrulea copil familiei lor minunate. Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa le ajute sa-si creasca copiii acestia frumosi, si sa ajute copiilor sa fie o pricina de bucurie parintilor lor.

Poza- Nicoleta si Florin cu copii lor – Iosif, Ana Maria si Tudor. Urmeaza finalizarea adoptarii al celui de-al patrulea copil. http://adevarul.ro/locale/hunedoara.

Florin, cand a auzit despre cazul copilului:

„Azi dimineaţă, am vorbit cu colegul meu Bogdan Niţu, care mi-a povestit despre ce s-a întâmplat. În acel moment am spus că nu este posibil să ne aruncăm copiii aşa, la gunoi, şi am decis, împreună cu soţia mea, să îl înfiem”, a spus Florin Bolosin. Sursa: adev.ro/mn99n1

Sambata, 26 Octombrie, Florin Bolosin a fost unul dintre 3 „premianti fără premii” ai Hunedoarei. Comisarul de poliţie, Florin Bolosin, este eroul campaniei civice prin care sunt răsplătiţi oamenii care prin curajul, munca şi gesturile nobile pe care le-au făcut pot reprezenta modele pentru ceilalţi.

Florin Bolosin este „premiantul fără premii” al hunedorenilor care s-au alăturat campaniei civice iniţiate în Deva în urmă cu o lună, prin care sunt recompensaţi simbolic hunedorenii care pot fi modele de viaţă pentru cei din jur. A primit diploma şi buchetul de flori, în onoarea gestului său de a înfia un copil abandonat într-o ghenă. În luna mai a acestui an, Florin Bolosin s-a oferit să aducă în familia lui pruncul aruncat într-un tomberon de o tânără din Petroşani, la scurt timp după ce îl născuse. Femeia a vrut să renunţe la copil, de teamă că va fi părăsită de concubin. A fost însă arestată, după ce nou-născutul înfăşurat în cârpe şi ascuns întro pungă, fusese descoperit în container de gunoieri. Poliţistul a făcut demersuri pentru înfierea copilului abdandonat, în schimb acesta a fost dat în grija unei bunici. Totuşi, spune Florin Bolosin, nu a renunţat la dorinţa lui de a înfia pruncul, susţinând că bunica acestuia nu poate şi nu vrea să aibă grijă de el. Citeste mai mult: http://adevarul.ro/locale/hunedoara (din mai 2013)
Anuntul evenimentului din 26 Octombrie

Un copil a fost aruncat la tomberonul de gunoi imediat după naștere. Un OM a cerut să adopte nou-născutul. Acesta este Florin Bolosin, un om minunat pe care îl vom premia sâmbătă.

Comisarul de poliţie BOLOSIN FLORIN, pentru că este polițist, s-a prezentat la sediul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara cu o cerere scrisă prin care a solicitat încredinţarea noului născut, aflat în momentul de faţă în îngrijirea medicilor Spitalului de Urgenţă din Petroşani, ofiţerul de poliţie urmând a respecta etapele procedurii de adopţie, potrivit legislaţiei în vigoare. Impresionat de soarta micuţului găsit joi, 23.05.2013, de angajaţii unei firme de salubritate într-un tomberon situat pe strada Saturn din Petroşani, poliţistul şi-a manifestat încă din primul moment intenţia de a-l adopta pe nou-născutul părăsit în condiţii vitrege de cea care i-a dat viaţă. Ofiţerul şi soţia acestuia, Nicoleta Bolosin, l-au vizitat pe băieţel sâmbătă, la Spitalul din Petroşani.
Demersul poliţistului este în curs de finalizare, acesta urmând procedura indicată de reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Hunedoara.
Iniţiativa poliţistului de a înfia un copil abandonat nu este una singulară. Acesta este tată a trei copii, dintre care doi (Ana-Maria, care împlineşte chiar astăzi 11 ani şi Tudor, de 8 ani) fiind de asemenea înfiaţi. În urmă cu 3 ani şi jumătate, soţia poliţistului l-a născut pe Iosif, mezinul familiei Bolosin.

Sursa anuntului https://www.facebook.com

6 comentarii (+add yours?)

 1. Izsak-Bacs Jeremias
  oct. 27, 2013 @ 19:55:20

  Domnul Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe azect OM, pe acest sot, tata si totodata aparator a-l legii, Sa-l binecuvanteza si sa-l pazeasca cu bratele SALE PREASFINTE, Amin si Amin!
  Numeri 6, 24-26

  • rodi
   oct. 27, 2013 @ 20:22:27

   Amin si Amin! Iata o familie exemplara! Dumnezeu ne tot arata cum se poate urma pe urmele Domnului Isus prin oameni iubitori ca si Florin si Nicoleta!

 2. geanina
  oct. 28, 2013 @ 12:11:51

  NU POT DECIT SA SPUN CA MA APLEC IN FATA ACESTOR OAMENI CU SUFLET MARE ,STIU SIGUR CA D ZEU LE VA RASPLATI GESTUL LOR CU VIATA VESNICA
  !

 3. Trackback: Crestinismul si Politia sunt complementare: ambele lupta impotriva raului! | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: VIDEO – Vladimir Pustan si Florin Bolosin la Televiziune – Marsul Pentru Viata | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: