Puiu Stefan – Călăuzit de Duhul Sfânt – mărturii la Biserica Betel Viena

Puiu Stefan***La Biserica Nr. 3 din Deva, unde e pastor fratele Raducanu, a venit un frate evanghelist. Biserica era in constructie si nu stia el cum sa-i stimuleze pe frati sa vina cu bani de acasa sa-si termine lucrarea. Si zice, „Adevarat, fratilor. Biserica se inmulteste cu ajutorul Duhului Sfant, dar si cu bani. Veniti cu bani de acasa, ca sa terminam lucrarea de aicea. In momentul cand a spus lucrul acesta i-o tasnit sangele pe gura. A fugit repede la baie, s-a spalat, s-a dus inapoi si zice el, „Ma scuzati. Oboseala.” In momentele acelea, din spatele adunarii s-a ridicat un prooroc roman, venit tocmai din America si striga Duhul Sfant, „Barbatule, smereste-te, caci biserica se inmulteste numai cu ajutorul Duhului Sfant.” Este nevoie si de bani, pentru ca fara bani nu poti face lucrarea aceasta. Dar, biserica se inmulteste numai cu ajutorul Duhului Sfant.(minutul 1:00)

***In urma cu 19 ani- noi am fost in urma cu o saptamana si vreo doua zile, cam asa, la Bistrita. Acolo este un frate, Valer Tomsa. El a fost la sora Ilus, o sora vazatoare, vas de lucru. Si ii spune lui (in urma cu 19 ani), „Frate Valer, , vad in fata ta, se rup 4 trandafiri. Tu te prabusesti peste ei si plangi. Domnul te ridica in picioare.” La cateva zile venea de la coasa si in fata casei, o mare masina era oprita, plina cu balastru si pe varful balastrului, sase trupuri. Sase tineri au murit inntr-o singura zi. Doi copilasi erau dintr-o casa si 4 erau din casa lui. Patru copilasi au murit intr-o singura zi. Cel mai mic, 6 ani, cel mai mare, 13 ani. Doua fetite si doi baieti. De departe, cand a vazut trupurile, sus pe masina, a strigat, „Trandafirii mei!” Eu nu pot descrie in cuvinte. Cand omul asta vorbea, Vali nici nu a putut sa stea in casa. A iesit afara. Zice, „I-am dezbracat, nici o lacrima nu mi-a curs. Le-am dat jos hainele ude, i-am imbracat cu haine uscate si i-am pus pe pat, unul langa altul. Am crezut ca sotia mea isi pierde mintile. Nopti de-a randul le-a luat hainele si le strangea si plangea.”  Astazi (tu) esti aici in adunare si Dumnezeu te-a binecuvantat sa fii in viata. A venit furtuna peste viata ta? Ascultam cantarea aceasta. Eu cred ca Domnul, in furtuna coboara. Haideti sa-i spunem DOmnului ca furtuna aceasta care-i peste vietile noastre este mica, dar Dumnezeu e puternic. El poate potoli furtuna si poate ridica, sa faca semne si minuni, ca El nu s-a schimbat. El lucreaza.M-a zdrobit lucrarea asta si am zis, „Eu cu vederea? Sunt atat de bine. Dau slava Domnului ca e numai atata, ca puteam sa fiu in tarana.” Dar, Dumnezeu s-a indurat de mine, sa pot sa vin aici sa spun ca Isus Hristos traieste, Isus Hristos lucreaza, tamaduieste si elibereaza si astazi.

10 01 2013 – Duminica prelungita din Biserica Betel nr. 3 din Viena
VIDEO by videobetel www.betielviena.com (12 minute)
Alte predici/marturii:

Puiu Stefan – Calauzit de Duhul Sfant – marturii

Daniel Perijoc – Credinta mantuitoare – predica

11 comentarii (+add yours?)

 1. rodi
  nov. 06, 2013 @ 14:54:51

  Frate Remus,
  v-am scris pe adresa de email.
  Rodica

 2. cristina
  iul. 11, 2014 @ 14:56:25

  am nevioe ,va rog de nr fr puiu!va multumesc

 3. Rauliuc C.
  mart. 08, 2015 @ 17:24:06

  Pacea Domnului, daca ma puteti ajuta cu un numar de telefon al lui fratele Puiu,sau email ca sa-l pot contacta, va multumesc si Domnul sa va biecuvinteze.

 4. Nistrean Andrian
  mart. 25, 2015 @ 01:21:52

  Domnul Puiu, sunt Andrian de la CHisinau, cum sa va gasesc???

 5. Trackback: O MINUNE IEȘITĂ DIN COMUN ! Si Alte Marturii de VINDECARE …. | agnus dei - english + romanian blog
 6. Rebeca
  oct. 09, 2016 @ 10:35:53

  pacea Domnului,va rog sa-mi dați nr.ul de tel a fratelui Puiu Ștefan.multumesc

 7. Ghita Lavric
  oct. 24, 2016 @ 19:33:06

  Nu pot sa uit o descoperire a fr Puiu cand ne-am intalnit in cateva adunari,atunci cand desi era orb, a spus o prorocie pentru unul din cei mai buni prieteni ai mei ,Ionel..cum i-l stiam toti…,,Asa vorbeste Dl..,, IOAN” ,,ca fratele sa ne spuna ca DL i s-a adresat dupa numele lui din buletin .asa evidenta mare are DL si ingerii lui,i-a spus si culoarea hainei lui…SLAVA DOMNULUI…!..urmele pasilor Lui prin 23 nov 2013 printre vizitatorii binecuvantati agnusdei…

  • rodi
   oct. 24, 2016 @ 19:53:52

   Si cand a trecut pe aici am auzit asemenea marturii ziditoare. Dumnezeu lucreaza inca printre noi si cu noi si prin fratele Puiu Stefan.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: