Rodica Volintiru – PRETUL IERTARII

Rodica Volintiru are un nou website:

http://rodicavolintiru.wordpress.com

18 Septembrie 2013

PRETUL IERTARII
Rodica VolintiruNoi crestinii, ne bucuram de IERTAREA pe care am primit-o in dar, prin Jertfa Domnului Isus. E asa de minunat sa ne stim iertati.

DAR, realizam noi oare, CAT de mult a COSTAT aceasta JERTFA ca noi sa fim IERTATI ???
Nu cred ca realizam …decat in momentul cand, pe acest pamant facem o greseala si NU SUNTEM IERTATI, chiar daca plangem ,platim, facem orice…
Legea e lege si NU ESTE IERTARE.

In misiunea noastra in Romania, am fost si in multe puscarii, ca sa vestim bunatatea si IERTAREA Domnului. (Photo ehbusinesspages.com)

Acolo poti sa vezi durerea celor inchisi, privati de libertate, si care NU AU PRIMIT IERTARE din cauza faptelor lor rele, care merita pedeapsa si uneori una aspra…
Multi din ei au acceptat Iertarea prin credinta a Mantuitorului scump care a murit ca sa le IERTE pacatele. E asa de greu de acceptat.

Cum, un Dumnezeu Sfant sa moara pt noi ca sa ne ierte si omul nu iarta? Asta este consecinta pacatului…
Dar vreau prin aceste cuvinte sa REALIZAM, caci IERTAREA ce am primit-o COSTA…si inca mult…
Sa fim sinceri,noi ne-am obisnuit ca sa ne rugam si sa ne cerem IERTARE, dar mai mult cu buzele…Oare realizam noi in acele momente, DACA DUMNEZEU NU NE-AR FI IERTAT???

Ce s-ar intampla cu noi , daca nu am avea un MIJLOCITOR , pe Domnuli Isus ca sa ne ierte ?
Cand noi suntem constiienti de JERTFA LUI, DE MOARTEA LUI SI CAT DE MULT A SUFERIT SI A INDURAT PT noi ca sa ne ierte, am fii mult mai atenti, mai vegheatori cu viata noastra, cu cuvintele noastre, cu caile noastre.
Caci pacatele noastre, DOARE GREU PE CINEVA…

Din, nou repet; ce te-ai face intr-o circumstanta grea, cand stii sigur ca ai gresit, si NU GASESTI IERTARE ???Te vei simtii chinuit si ca intr-o inchisoare.Cata apasare, suferinta, frica, disperare, caci stii ca urmeaza o amenda mare, care nu ai de unde sa platesti sau te asteapta chiar puscaria, rusinea, batjocora altora, etc…Pacatul cere judecata, pedeapsa.
Fereasca-ne Dumnezeu ca sa nu ajungem acolo!…

Dar aceste comparatii m-a facut ca sa ma gandesc mai PROFUND, MAI ADANC la iubirea Tatalui ceresc, la iertarea care am primit-o si o primim de la Domnul Isus…
‘Dar EL era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pt faradelegile noastre.
Pedeapsa ,care ne da pacea, a cazut peste EL, si prin ranile Lui suntem tamaduiti.Noi rataceam cu totii ca niste oi,dar Domnul a facut sa cada asupra LUI, nelegiuirea noastra a tuturor. (Isaia53;5-6)

Stiind toate acestea si simtindu-le, CAT AR TREBUI NOI CA SA-L IUBIM , SA-L ONORAM , SA-L PRETUIM , SA-L LAUDAM PE CEL ATOTPUTERNIC, TATAL SI DUMNEZEUL nostru si MANTUITORUL care ne-a IERTAT ???
Daca ti se intampla sa ai un necaz, in care tu esti vinovat, si se gaseste CINEVA ca sa te ajute, cu bani sau altceva, cu alte cuvinte sa-ti plateasca vina, CAT DE MULT IL RESPECTI SI IUBESTI SI II MULTUMESTI acelui om care te-a ajutat…

Cu atat mai mult, noi trebuie sa intelegem caci pt IERTAREA noastra, Domnul isus a SUFERIT FOARTE MULT.
„Doamne Isuse, du-ne la Golgota ca sa realizam CAT A COSTST IERTAREA noastra, si de aceea ajuta-ne sa NU mai pacatuim.Fa-ne constienti prin Duhul Tau cel Sfant, de fiecare vorba sau fapta, ca sa nu te mai intristam , caci IERTAREA noastra COSTA…

Ajuta-ne sa nu mai fim nepasatori si indiferenti fata de iubirea ta.
Ajutane sa ne imaginam, ce s-ar fi intamplat cu noi, DACA TU NU NE-AI FII IERTAT ???
Ajuta-ne ca sa fim multumitori si sa te laudam in orice vreme si sa umblam in SFINTENIE. Multumim ca ne ajuti, Amin!”

Photo credit aboutfbc.org

Mai multe resurse de la Rodica Volintiru:rodica-volintiru-carte

2 comentarii (+add yours?)

  1. Toma Iuliana
    nov. 05, 2013 @ 12:30:30

    Slava DOMNULUI ISUS pt pretul iertari.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: