Fericită că mama ei a refuzat avortul, Molly Anne militează pro-viață

Photo credit yellowhammernews.com

Mama lui Molly Anne Dutton ar fi putut considera că viața care se forma în pântecele ei era o greșeală teribilă. Și nu o greșeală a ei, ci a bărbatului care a violat-o. Femeia nu doar că rămăsese însărcinată în urma unui abuz sexual, dar era nevoită ca, din pricina sarcinii, să se confrunte și cu amenințări din partea soțului ei, care o pusese să aleagă între căsnicie și păstrarea copilului.

În ciuda presiunilor, a hotărât să păstreze copilul și, ajutată de o fundație creștină, a putut duce sarcina la termen și a dat copilul spre adopție. Nu mai mult de 22 de ani mai târziu, fetița ei, Molly Anne, devenită de acum o tânără absolventă de facultate, a primit distincția Miss Homecoming Queen, de la Universitatea Auburn. (Photo credit below wp.auburn.edu)

Premiul Homecoming Queen are tradiție în Statele Unite și se acordă mai mult pe criterii de popularitate decât pe criterii de frumusețe. Candidații își fac adevărate campanii „electorale” în care sunt susținuți și promovați de prietenii lor. Distincția este una bazată pe voturi, de aceea nominalizații sunt, de obicei, persoane implicate în diverse activități în folosul comunității.

Pentru Molly Anne, decisivă a fost implicarea ei în campania pro-adopție, pentru promovarea căreia a folosit chiar povestea vieții ei. Tânăra vorbește despre povestea vieții ei ca despre un „har” și spune că „vocea ei este o voce pentru cei care nu au glas”. „Fiindcă acea resursă [fundația creștină, n.r.] a fost disponibilă, mama mea a decis să mă nască. Și iată-mă acum, vorbind cu voi, 22 de ani mai târziu. (…) Vreau doar să le spun femeilor că dacă se găsesc în această situație, există resurse la care pot apela.”

Molly Anne trăiește pentru că mama ei a găsit în fundația creștină americană o alternativă și un sprijin. Multe „mame-din-greșeală” nu știu însă că au această alternativă, iar altele o ignoră în cunoștință de cauză. Și cu unele și cu celelalte americanul John Barros lucrează full-time, deși nu îl plătește nimeni. Bărbatul și-a asumat ca o vocație creștină „meseria” de a sta 9 ore pe zi, 6 zile pe săptămână, lună de lună și an după an, în fața unei clinici în care se fac avorturi, pentru a convinge pacientele să nu renunțe la sarcină.

Barros se folosește de orice resursă la care poate apela: flyere, postere, megafon pentru a-și transmite mesajul pro-viață. Așa a reușit, în ultimii trei ani, să salveze1.000 de copii care ar fi urmat să fie avortați.

Citeste mai mult aici – http://www.semneletimpului.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: