Rugati-va pentru familia Tomoiaga, care a pierdut doi copii intr-un accident rutier teribil

Photo credit http://versetedeaur.blogspot.com
Romani 12:15 Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Cântări – Alina şi Matei Tomoiaga –
Muzică Gospel (57 de minute)

Dayana si MateiDayanaMii dintre noi am participat si am fost alaturi de Alina si Matei Tomoiaga prin aceasta suferinta crunta, daca nu in persoana, am fost alaturi de ei prin internet. Mii dintre noi ne-am rugat si ne vom ruga pentru ei, ca Dumnezeu sa ii tina pe bratul lui puternic in continuare si sa simta mangaierea Lui in mijlocul durerii si a dorului dupa copiii lor scumpi Dayana si Matei, pe care Domnul i-a luat acasa.
Printre serviciile de priveghi si inmormantare, la noi in casa, am ascultat aceste cantari ale lui Matei si Alina. Dumnezeu i-a binecuvantat cu un talent deosebit, un talent care ei l-au investit si in copii lor, in special in Dayana, care ne-a frant inimile cu cantarea ei Amazing Grace. M-am gandit sa fac un playlist cu aceste cantari sa le ascultati si voi. Si astfel sa va aduceti aminte de ei si sa-i purtati in rugaciune. Domnul sa va rasplateasca pe cei ce ati facut-o in aceste zile, si pe cei care o veti face in continuare.

VIDEO by Matei Tomoiaga

Cântări – Alina şi Matei Tomoiaga

Muzica Gospel Frumoasa – Beautiful Gospel Music
Lasati fiecare fisier video sa mearga pana la capat ca sa porneasca urmatorul video.

1. Matei – Come you sinners
2. Alina – Ce frumos esti Isus
3. Matei – Te zbati intr-una in lumea asta
4. Matei – De ce nu mai este iubire?
5. Matei si Alina – I am weak, but Thou art strong
6. Matei – Mana mea e in mana Lui
7. Matei – Cand nici nu existam
8. Matei – Exista dupa moarte o vesnicie (negativ Arman Ludovic)
9. Matei si Alina – Lauda mea e pentru Imparatul
10. Matei – If the Lord wasn’t walking by my side
11. Matei – Zi de zi, clipita de clipita, langa Domnul meu traiesc
12. Matei – Roaga-te fara-ncetare
13. Matei si Dani – Tu nu pleci niciodata de la mine si nici o clipa singur nu ma lasi…
14. Matei – The God on the mountain is the same in the valley

Dedicaţie din partea blogului Agnus Dei
pentru Matei şi Alina Tomoiaga,
in memoria celor care au fost Dayana si Matei Tomoiaga

in ziua inmormantarii 10 Noiembrie 2013
– Domnul să vă mângaie –
Eu sunt zdrobit de tot, de Traian Dorz

Tomoiaga

Alina, Matei si Carina Tomoiaga

In data de 3 Noiembrie, 2013, Matei şi Alina Tomoiaga au fost incercaţi foarte greu. In urma unui accident rutier in statul Illinois, ei şi-au pierdut fetiţa lor, Dayana (8 ani), care cântă cu o voce angelică, şi Matei (5 ani) un copilaş frumos căruia ii placea să stea lipit de Dayana. Aşa cum v-aţi rugat pentru ei până acuma, mii de fraţi şi de surori din toate parţile lumii, vă rugăm- nu uitaţi să ridicati rugăciuni sfinte, in continuare, pentru Alina, Matei si Carina (1 an) .

tomAstăzi, 9 Noiembrie, 2013 Matei şi Alina işi ingroapă cei doi copilaşi iubiţi şi vor pleca acasa mai trişti şi mai singuri. Domnul să le aducă aminte, prin Duhul Său cel Sfânt, că El, ‘Domnul, este aproape de cei cu inima zdrobită şi-i izbăveşte pe cei cu duhul zdrobit.’ (Psalmi 34:18) Domnul să-i mângăie şi să ne dea şi noua, tuturor, o inima iubitoare ca să putem sa-i susţinem pe Matei si pe Alina prin rugăciunile noastre. Dacă doriti să citiţi mai multe despre acest eveniment tragic,

eu subt zdrobit de tot ciresarii.roPhoto credit Facebook Ciresarii

Eu sunt zdrobit de tot, de Traian Dorz

Cantarile Oastei Domnului VIDEO by Ionel Ion

Tomoiaga 8

Această prezentare necesită JavaScript.

Rugati-va pentru familia Tomoiaga,
care a pierdut doi copii
intr-un accident rutier teribil

5 Noiembrie 2013

tomPsalmi 34:18
Domnul este aproape de cei cu inima înfrîntă

1 Tesaloniceni 4:13-17
Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, cari n’au nădejde. 14 Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El. 15 Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvîntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămînea pînă la venirea Domnului, nu vom lua -o înaintea celor adormiţi. 16 Căci însuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trîmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întîi vor învia cei morţi în Hristos. 17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întîmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Condoleante familiei Matei Tomoiaga si Dumnezeu sa mangaie parintii si rudeniile acestor mici ingerasi care au plecat abrupt la Domnul Duminica seara intr-un accident teribil.

Familia este din Axtel, Texas, de la Biserica Golgota. Doi dintre cei trei copii ai familiei, Dayana, la varsta de 8 ani si Matei, la varsta 5 ani au decedat. Accidentul a avut loc in statul Illinois.

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia prin aceasta incercare grea! El sa dea pace si mangaiere tuturor celor indurerati.

Matusa Dayanei, Georgeta, a postat acest video (realizat de Matei, tatal lui Matei si Dayana) in care Dayana canta ‘Amazing Grace’.  Cu ce voce superba Il lauda pe Dumnezeu. Dayana, probabil ca acuma canta in cor cu ingeri!!!

Dayana canta Amazing Grace

VIDEO si Photo by Matei Tomoiaga

Pentru o vreme, veti putea viziona
serviciile de priveghi si de inmormantare,
facand click pe poza aceasta:

Daiana si Matei Tomoiaga Funeral 2013IonelBonta.com
Adresa bisericii si locul de Priveghi:
10100 S 52nd Ave
Oak Lawn, IL 60453-3952
Phone(708) 346-0952 Website: www.golgotharo.org/

Sursa pozelor Facebook (Georgeta C)
VIDEO si Photos by Matei Tomoiaga

38 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: VIDEO: Rugati-va pentru familia Tomoiaga, care a pierdut doi copii intr-un accident rutier teribil « PERFECT DAY
 2. Trackback: VIDEO: Rugati-va pentru familia Tomoiaga, care a pierdut doi copii intr-un accident rutier teribil – CrestinTotal.ro
 3. Trackback: Apel la rugaciune pentru familia Tomoiaga care a pierdut doi copii intr-un accident rutier. | femeia care muta muntii!
 4. viorelchis
  nov. 06, 2013 @ 22:14:11

  Sincere condoleante familiei ,rudelor ,prietenilor si celor cunoscuti care trec prin astfel de momente grele ,triste ,greu de descris .Dumnezeu Tatal si Domnul Isus sa -i binecuvinte si sa le dea putere ,tarie in viata pentru a putea face fata acestor evenimente atit de triste si pline de durere!!

 5. Aurel Mihet
  nov. 06, 2013 @ 23:43:18

  Sa nu vi se tulbure inima.Aveti credunta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine…. Ioan 14.1-3 Mingaiati-va dar uni pe alti cu aceste cuvinte . 1 Tes. 4.18

 6. simona
  nov. 07, 2013 @ 04:21:07

  dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta grea incercare

 7. anca
  nov. 07, 2013 @ 15:40:20

  cum a fost accidentul?

  • rodi
   nov. 07, 2013 @ 15:55:09

   a fost pe expres, unde bineinteles ca se merge cu viteza si dintr-o data s-a aglomerat si s-a oprit brusc si tirul lor a intrat in alt tir din fata lor si cei doi copii au decedat.

 8. Trackback: LIVE Serviciile de Priveghi pentru Dayana (8 ani) si Matei (5 ani) Tomoiaga la Biserica Golgota 7-9 Noiembrie 2013 | agnus dei - english + romanian blog
 9. Delight in Truth
  nov. 07, 2013 @ 17:35:14

  Dumnezeu sa se îndure de aceasta familie care suferă neimaginat, si sa ii mângâie prin Duhul Sfânt.

  • rodi
   nov. 07, 2013 @ 17:39:33

   Thank you for your prayer Chris. Thousands are hopefully lifting this family up in prayer right now, as we can only imagine how much pain they are enduring as a result of the death of their precious children.

 10. David M.
  nov. 08, 2013 @ 00:51:23

  Stirea a fost publicata si intr-un ziar din Baia Mare:

  http://www.actualmm.ro/tragedie-accident-copiii-familiei-tomoiaga-originari-din-moisei-maramures-morti-pe-o-sosea-din-illinois-sua-video/

  Dumnezeu sa mangaie familia indoliata!

  • rodi
   nov. 08, 2013 @ 07:03:29

   David,
   multumim pentru publicarea acestei stiri.

   Un singur lucru din articol, un detaliu scapat pe care daca puteti sa il corectati si anume: Va mai fi o seara de priveghi astazi la ora 7 (Chicago time) iar inmormantarea va fi maine, Sambata 9 Noiembrie.

   Ne rugam si noi ca Dumnezeu sa mangaie familia Tomoiaga in aceste clipe grele!
   Rodica

 11. grigore ureche
  nov. 08, 2013 @ 09:30:17

  Condoliante. Dumnezeul sa intareasca fam indurerata e o incercare grea.Biserica (Casa tatalui din LONDRA)va sustine in rugaciune Amin

  • rodi
   nov. 08, 2013 @ 09:33:46

   va multumim pentru rugaciunile dumneavoastra si pentru faptul ca simtiti cu famila mult indurerata! Dumnezeu sa binecuvanteze Biserica Casa Tatalui din Londra!

 12. Loredana
  nov. 08, 2013 @ 13:52:12

  Multa sanatate parintilor si micutei Carina care sunt in spital, sunteti in rugaciunile noastre si va rog sa ne tineti la current cu starea lor de sanatate. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea putere. Sfintilor Arhangheli rugati pe milostivul Dumnezeu pentru ei.

  • rodi
   nov. 08, 2013 @ 14:35:28

   Loredana, unde ai citit ca sunt in spital?
   Ei au fost initial transportat la spital, e de rutina dupa un accident grav, dar sunt bine toti trei si aseara au avut deja prima seara de priveghi. In seara aceasta urmeaza a doua seara de priveghi si inmormantarea. Poti sa vezi detaliile aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2013/11/07/live-serviciile-de-priveghi-pentru-dayana-8-ani-si-matei-5-ani-tomoiaga-la-biserica-golgota-7-9-noiembrie-2013/ Va rugam sa va rugati mai departe pentru familia Tomoiaga si pentru rudeniile lor caci durerea e foarte mare. Domnul sa va binecuvanteze!

   • Loredana
    nov. 09, 2013 @ 10:52:50

    In articolul de la Baia Mare care scrie ca „au suferit vatamari corporale grave” si ca au fost transportati la spital. Eu am dedus ca sunt inca in spital din pricina faptului ca au scris de vatamari grave. Rugaciunile noastre in continuare cu ei. Doamne Ajuta.

    • rodi
     nov. 09, 2013 @ 10:59:53

     Acel raport a fost publicat aici in ziar Duminica trecuta, dar detaliile au fost eronate. Si eu l-am citit la inceputul saptamanii, dar o matusa de-a lor mi-a spus ca ei nu au fost raniti. Multumim si Domnul sa va rasplateasca pentru rugaciunile voastre.

 13. ANI
  nov. 09, 2013 @ 09:46:26

  😦 SUNT MOMENTE GRELE !!! NUMAI DUMNEZEU POATE INTARII INIMA PENTRU CA VORBELE OAMENILOR SUNT PREA SLABE …!!! AM TRECUT SI EU PE AICI … SI .. DESI AVEA NUMAI O SAPTAMANA FETITA CARE A PLECAT LA DL … NU PUTEAM SA CONCEP VIATA FARA EA !!!! :(( … DL DUMNEZEU SA INTAREASCA FAMILIA … SI EU AS ZICE MAI ALES PE MAMA !!!! SA-I INTAREASCA TRUPUL SI S-O FEREASCA DE ORICE POATE FII RAU !!!
  DOAMNE AJUTA ,,, DOAMNE DA IZBANDA ..!!! TU MANGAIETORUL NOSTRU TE IMPLORAM SA MANGAI ACESTE INIMI !!!

 14. Trackback: Dedicaţie din partea blogului Agnus Dei pentru Matei şi Alina Tomoiaga, in memoria celor care au fost Dayana si Matei Tomoiaga – Domnul să vă mângaie – Eu sunt zdrobit de tot, de Traian Dorz | agnus dei - english + romanian blog
 15. Adolf
  nov. 09, 2013 @ 14:46:21

  Condolente fam. Tomoiaga si Domnul cu voi!
  from Spain.

 16. Trackback: Cântări – Alina şi Matei Tomoiaga – Muzică Gospel (57 de minute) | agnus dei - english + romanian blog
 17. petrica
  nov. 10, 2013 @ 15:45:40

  Dumnezeu sa va intareasca cu credinta si putere, sa va mangaie El care a trecut pe acolo. Ne rugam pt. voi. Italia

 18. Ramona-Alina
  nov. 11, 2013 @ 00:59:30

  Îl rog pe Tatăl nostru ceresc să mângâie această familie greu încercată și să-i dea îndoită putere.România

 19. Adrian
  nov. 11, 2013 @ 16:00:03

  Condoleante familiei greu incercate, Domnul sa-i intareasca
  from Elvetia

 20. nellie moca
  nov. 11, 2013 @ 22:38:13

  Our thoughts and prayers are with you during this difficult time.

 21. Mariana Mierlut
  ian. 14, 2014 @ 05:15:33

  D-zeu sa intareasca aceasta familie, grea incercare; nici nu ai cuvinte ce sa mai zici, decat ca bunul D-zeu sa-i mangaie, cand vad ce frumosi copii si ce voce de aur avea fetita, dar orice copil e special, indiferent ca re voce sau nu.

  • rodi
   ian. 15, 2014 @ 08:51:56

   amin,
   sa nu uitam sa ne rugam pentru ei ca durerea va trece greu. De fapt, durerea niciodata nu trece la asa mare greu, dar Dumnezeu sa le dea mangaierea Sa si sa-i inconjoare cu dragostea Sa.

 22. Trackback: Acolo moarte nu va fi – Pentru cei ce si-au pierdut sotul, sotia sau o persoana draga… | agnus dei - english + romanian blog
 23. Cineva
  nov. 09, 2015 @ 09:56:47

  Au trecut 2 ani..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: