Simona Caba, misionara de 10 ani in Mozambique

Simona Caba - misionari Africa pentru IsusSimona Caba, Misionar in Mozambic cu ‘Africa pentru Isus’ (org)

Nascuta intr-o familie mare din Oradea, si crescand in Biserica Betel, Simona a invatat sa-L iubeasca pe Isus si sa fie pasionata pentru lucrarea evanghelizarii. Parintii au invatat-o  lucrarea de evanghelizare si misiune si Simona marturiseste ca dragostea ei pentru Dumnezeu a manat-o in sudul Africii, in Mozambic.

VIDEO by Alfa Omega TV (10 min)

3 comentarii (+add yours?)

 1. copiicerului
  apr. 07, 2014 @ 12:13:49

  Domnul sa o binecuvinteze,stiu ca acolo Sus Cineva ii va rasplatii toata munca ei pt.Imparatie…si mai stiu ca noi oamenii nu stim aprecia pe cei ce slujesc cu inima curata..dar Isus o va face…!

  • rodi
   apr. 07, 2014 @ 12:25:12

   amin, SImona faca o lucrare extraordinara si o face cu multa daruire si sacrificiu personal. Dumnezeu sa o pazeasca si sa intoarca cat mai multe suflete la Domnul prin vestirea Cuvantului in Mozambic. Suntem totdeauna incurajati cand o vedem pe Simona si ne povesteste cum lucreaza mana Domnului in Africa. Dumnezeu sa o biencuvanteze si sa o insoteasca pretutindeni si sa binecuvanteze si misiunea cu care lucreaza!

 2. Trackback: Misiunea Genesis: Simona Caba “Zambet pentru copii de ciocolata” la Emisiunea ,,Lumea si Noi” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: