Stiri Crestine 16 Noiembrie 2013 + Urmareste Saptamana creatiei la Alfa Omega TV – 18-24 noiembrie 2013 – Verdictul stiintei este CREATIE!

In aceasta saptamana, 18-24 Noiembrie 2013:

 1. Premierele săptămânii: documentarele „Universul” și „Zborul”!
 2. Descoperă acum, documentarele: „Planeta privilegiată”,
 3. „Misterul vieții”,
 4. „Metamorfoza”
 5. „Dumnezeul minunilor”
 6. și propunerea lui „Darwin… o călătoria care a zguduit lumea”.
 7. Plus: Christopher Hitchens, Richard Dawkins, John Lennox – numeroase talk-show-uri, documentare ștințifice captivante și dezbateri filozofice între teologii și ateii de top, printre care: Christopher Hitchens, John Lennox, Richard Dawkins.

http://alfaomega.tv/creationism

În perioada 18-24 noiembrie 2013 urmărește Săptămâna Creaționistă numai la Alfa Omega TV! În acestă săptămână te invităm să urmărești câteva dovezi științifice concrete, care dezbat și atestă actul creației. Descoperă acum: „Planeta privilegiată”, „Misterul vieții”, „Metamorfoza” și propunerea lui „Darwin… o călătoria care a zguduit lumea”.

Află acum cine este „Dumnezeul minunilor” sau de ce „Este Dumnezeu măreț?”! Urmărește zilnic „Ora de Biologie” și „Verdictul științei: Creație!” … și mai ales nu rata premierele săptămânii: documentarele „Universul” și „Zborul”! „Este Dumnezeu măreț?”. Vezi cum arată „Dumnezeu în instanță”, dacă „Poate salva ateismul Europa?” și care este conflictul dintre „Știință și problematica existenței lui Dumnezeu”! Nu rata Săptămâna Creaționistă, 18-24 noiembrie 2013, doar la Alfa Omega Tv! Verdictul Științei este „Creație”! Care este verdictul tău? PROMO VIDEO by Alfa Omega TV

Urmariti Canalul AlfaOmegaTV LIVE / In Direct

(in permanenta) prin Youtube

Poza aceasta o veti gasi in permanenta pe partea dreapta a blogului. Cand veti face click pe ea, va va duce la pagina cu cele 3 optiuni date sub poza si veti putea alege prin care link sa vizionati programele Alfa Omega TV

Alfa Omega TV

O stire fantastica, mai ales pentru cei care din diferite motive nu se pot abona- si spre exemplu, chiar noi, cei din diaspora care nu avem acces la canalul AlfaOmegaTV, vom putea urmari (in permanenta!!!!) aici pe Youtube:

LIVE PE YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=J_uWM2-jKos
LIVE PE SITE: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-ome…
PROGRAM TV: http://alfaomega.tv/programtv/

Lansat in iunie 2006, Alfa Omega TV este primul canal TV crestin din Romania, si promoveaza valorile moral-crestine prin mijloacele media moderne. Canalul poate fi vazut de milioane de romani si este disponibil gratuit 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pe TV, internet si pe mobil. Alfa Omega TV emite pe satelit si acopera Europa, Nordul Africii si Orientul Mijlociu. Canalul Alfa Omega TVCanalul Alfa Omega TV este alternativa crestina si educationala in oferta de canale de televiziune din Romania si Republica Moldova. Intr-o societate care incurajeaza lipsa valorilor, Alfa Omega TV continua sa promoveze principiile crestine.

Ceea ce ne face diferiti de alte canale crestine este tematica pe care o abordam. De-a lungul timpului, prin emisiunile emise si prin campaniile specifice organizate, canalul Alfa Omega TV a promovat valori esentiale care trebuie sa stea la baza unei societati crestine: familia, viata, creationismul stiintific, pro-Israel.

Tematica si tipuri de programe: documentare; filme artistice; educatie crestina: seminarii, studii, conferinte; desene animate si programe pentru copii; programe de tip talk-show — subiecte abordate din perspectiva crestina; stiri din lumea crestina; programe muzicale; emisiuni pentru tineri; emisiuni de stiinta, cultura si civilizatie; alte emisiuni: familie, creationism, lirica, divertisment curat.

Alfa Omega TV poate fi receptionat in majoritatea localitatilor din tara, ultimele studii plasandu-l in topul 25 al celor mai vizionate televiziuni romanesti, cu recomandarea “must-carry” din partea CNA. Canalul Alfa Omega TV este o sursă de hrană spirituală şi o resursă bogată pentru cei care vor să cunoască, să înţeleagă şi să traiasca in viata lor Cuvântul lui Dumnezeu. Prin programele difuzate, numeroşi români L-au cunoscut pe Dumnezeu şi au decis sa isi traiasca dupa principiile crestine.

Stiri Editia 16 Noiembrie 2013

 • alfaomega tvIulie 2013, sfarsitul lui Morsi in Egipt si persecutiile care au urmat
 • (05:40) Se crede ca Palestinienii au simulat moartea unui copil, care in schimb a provocat decapitarea jurnalistului American Daniel Pearl
 • (11:00) Un raport din Siria – o tara sfasiata de razboi civil.
 • (13:00) Cutremurul din Filipine din  15 Octombrie 2013
 • (16:25) Cantareata Country Adrianna Freedom
 • (21:00) AlfaOmega TV Saptamana Creatiei 18-24 Noiembrie 2013

VIDEO by Alfa Omega TV

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: