Rodica Volintiru – O VIATA DE SLUJIRE

Cu totii suntem chemati ca sa lucram in via Domnului. Cu totii suntem chemati ca sa slujim Domnului mai intai si apoi omenirii intregi, caci este asa mare nevoie pretutindeni de slujirea mea si a ta.

Cu toate caci stim acest adevar, DE CE oare atat de putini slujesc ?
De ce este asa de greu ca sa ajutam pe altii ? De ce este asa de greu ca sa lasam totul pt Isus?De ce este atata nepasare, lenevie, indiferenta fata de aceasta chemare mare a Domnului Isus de a SLUJI pt EL si IMPARATIA Lui? (Photo photobank.3vx.ru)

Si totusi venim la biserica si cerem sa fim UMPLUTI DE PUTEREA DUHULUI SFANT. De ce cerem aceasta? Numai ca noi sa fim sfinti si sa ne bucuram de Domnul???
Cineva spunea; „Dumnezeu nu toarna puterea Sa, intr-un vas care sta degeaba, sau cu alte cuvinte, tu nu pui benzina intr-o masina care demult sta NEFOLOSITA.

Dumnezeu astazi ne chiama la o relatie intima de dragoste cu El, sa ne umple de plinatatea Sa, ca sa avem o viata curata si de sfintenie, dar care sa RODEASCA pentru slava Lui.
Cand noi cerem puterea Lui, si iesim sa lucram in afara bisericii, demonii tremura, caci vede pasiunea, determinarea, ajutorul Duhului Sfant in viata noastra care lucreaza impotriva lui.

Lumea din jurul nostru, CAUTA ajutor, raspuns la intrebarile lor, dar unde sa le gaseasca ?

  • Stiti ca noi avem raspunsul si solutia pentru lumea dezamagita, pierduta si bonlava ?
  • Stiti ca lumea piere din lipsa de ajutorul pe care noi il avem ,dar nu il dam ?
  • Stiti ca lumea se duce in iad cu miile pe zi, pt ca noua nu ne pasa ?
  • Stiti cati sunt dezamagiti ca sa vina la biserica pt ca nu gasesc ceea ce ei cauta ?

Daca sfintii Domnului, si-ar intelege menirea si ar incepe sa lucreze in afara bisericii pt Domnul, sa se roage pt altii, CE MARE DIFERENTA AR FI IN LUME ASTAZI …

Dar de ce n-o facem ?
Oare Inca suntem la capitolul „bebelasi „in Domnul? In care ne tot luptam cu noi si cu altii, ne lingem ranile si discutam religii si traditii, criticam si judecam ,pe cand lumea se duce in iad fara HRISTOS???

Pana cand BISERICA A LUI HRISTOS sa fim asa de orbiti de cel rau si sa nu ascultam de inima Mantuitorului care ne chiama ca sa-L IUBIM PE EL MAI INTAI , APOI SI PE APROAPELE NOSTRU???
Ne miram de ce sunt bisericile fara PUTEREA DUHULUI SFANT astazi?

Sa citim in Faptele apostolilor si sa invatam ce faceau ucenicii…
Numai cu ajutorul si puterea Duhului Sfant se facea totul.Dar ei LUCRAU pt Dumnezeu, cautau Fata Lui, erau in unitate si umblau in voia si scopul Domnului, nu doar programe peste programe in biserici, si nici o lucrare in afara bisericii.DE ce oare ?Unde-i PASIUNEA PT HRISTOS SI LUMEA DISPERATA ?Cine i-a luat locul ?Lumea, ingrijorarile, traditia, lenevia spiritiala, confortul, frica de oameni, nepasarea…Doamne ai mila de noi!

Astazi Domnul ne mai face inca o data o strigare, aceea de a veni la EL ca sa fim UMPLUTI DE DUHUL SFANT SI PUTERE CA SA-I FIM MARTORI…

Mai multe resurse de la Rodica Volintiru:rodica-volintiru-carte

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: