Vladimir Pustan 1 Decembrie 2013 Lansare Canal TV 24 de ore in Romania

VEZI PREDICA de la acest eveniment, din 1 Decembrie 2013:

Urmareste LIVE la Sala Ciresarii 1 Decembrie 2013 Orele 17:00 lansarea noului canal de televiziune 24/ 24 de ore.

Urmareste LIVE aici – http://www.ciresarii.tv/

Pentru voi… Cireșarii TV 24/24

După 7 ani de muncă titanică pe 1 decembrie 2011 am deschis Sala de conferințe din Beiuș. Știam că drumul va fi greu însă ceea ce era cu adevărat greu abia acum începea. Odată cu inaugurarea sălii am lansat Cireșarii TV, astfel programele erau urmărite de români de pretutindeni. Au urmat multe ore de muncă colectivă. Peste 2.000 de ore de muncă pentru a vă reda mesajul lui Dumnezeu, zeci de ore de repetiție a grupului de laudă și închinare, sute de ore de muncă în departamentul tehnic.
În cei doi ani am transmis 220 de programe din care 24 au fost serbări locale și alte 45 de transmisiuni din turneele noastre în țară sau în diaspora imediată. În total 700 de ore de emisie, toate doar pentru voi. Pentru a-L găsi pe Dumnezeu, pentru a-L regăsi pe El și pentru a crește spiritual.
În tot acest timp am dezvoltat și o relație frumoasă de prietenie cu voi. Am fost atenți la miile de mesaje transmise pe adresele noastre de e-mail sau la telefon. Am plâns și-am râs împreună. V-am făcut parte a lucrării noastre implicându-vă direct în toate proiectele demarate de noi dar susținute cu dragoste de voi.
V-am purtat în rugăciune oridecâteori ați solicitat aceasta ca mai apoi să mijlociți în rugăciune pentru noi când am avut nevoie. Mulțumim!
Pentru că ne-ați încurajat să mergem mai departe și pentru că în mediul dragostei credința crește, începând cu 1 decembrie vom emite 24/24 ore.
Vă vom oferi predici, interviuri, documentare, reportaje, talk-show-uri, filme și videoclipuri muzicale atent selectate cu nădejdea că niciun vârf de munte nu este greu de urcat în doi.
Trăim vremuri de har și de libertate religioasă iar Cuvântul lui Dumnezeu e singurul „canal” care dă viață. E felul Său de-a spune: „Te iubesc!”

Să rămânem în dragostea lui Dumnezeu!

Anunt pe Ciresarii Facebook

VIDEO by Fundatia Ciresarii

Un comentariu (+add yours?)

  1. Daniel
    dec. 01, 2013 @ 07:40:08

    Fiti binecuvantat si Dumnezeu sa va rasplateasca tot efortul depus domnule Vladimir si pentru intreaga echipa Ciresarii un gand bun. Sa primiti si sanatate si putere, ma bucur nespus pentru lansare.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: