Video: Harrison Okene, salvat dupa 3 zile la fundul marii, intr-un vas scufundat – Ca şi Iona în pântecele chitului

Bula de aer unde a fost descoperit Okene dupa 60 de ore, intr-un vas scufundat (vezi acest model). Photo credit www.bubblews.com

TRADUCERE Blogul Agnus Dei de la Huffington Post:

VIDEO: Un tanar SALVAT din vapor rasturnat, dupa 60 de ore pe fundul marii. Un MIRACOL ca si cel facut cu IONA, profetul Vechiului Testament.

Va aduceti aminte de Iona? Puteti sa recititi cartea scurta aici:  Iona capitolul 1-4. Multi cred ca ar fi fost imposibil ca un om sa fie inghit de un peste si dupa trei zile sa fie varsat din pantecele acelui peste, dar mai ales sa fie viu si sanatos. Dar se pare ca nu e prea greu pentru Dumnezeu sa faca o astfel de minune. Si iata ca in vara acestui an minunea se repeta din nou. S-a mai raportat cazul lui Okene, dar astazi a aparut un video ce depicta momentul cand el a fost salvat din fundul marii, dintr-o bula de aer,care se gasea intr-un colt al vaporului, care la scapat de moarte prin inecare (cum a fost soarta celorlalti 11 barbati care erau impreuna cu el pe acel vapor), pana ce a fost salvat de o echipa de scafandri care au pornit la recuperarea de cadavre, nestiind ca il vor gasi pe Harrison Okene, foarte, foarte viu si bucuros sa-i vada.

Photo credit www.catholic.org

Iata un barbat in varsta de 29 de ani, care a scapat cu viata dintr-un  vas scufundat, dupa 60 de ore petrecute la mari adancimi sub apa (100 de feet, sau 30 de metri).

In timp ce vaporul se scufunda, el a reusit să dea de o punga de aer. Acolo, Okene a inceput sa rupa panelurile din pereti si din ele si-a construit o pluta. Toate cele 3 zile a baut doar Coca Cola (e tot ce a avut la indemana). Sarea din apa  incepea deja sa-i manance pielea. Spune Okene: ,,Eram in intuneric si imi asteptam sfarsitul. Auzeam cum pestii devorau cadavrele colegilor  mei.” Dupa 60 de ore lungi de singuratate, fara mancare, fara apa, Harrison Okene a auzit venind echipa de scafandrii sud africani care au fost trimisi  sa recupereze corpurile celor 12 naufragiati.

Okene a spus ca a apelat la Dumnezeu, L-a chemat in ajutor si considera supravietuirea lui o minune dupa ce a trait cele 60 de ore stresante, asteptand ca apa sa invadeze locul in care se afla el.

Aici, la Huffington Post puteti sa vedeti un video clip mai lung, de o durata de 14 minute. – http://www.huffingtonpost.com

VIDEO by The Telegraph

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: