Razbunare! – Cel mai bun prieten al unui student de teologie i-a furat prietena…

Businessman with darts outdoorsSursa Ligia Lutas Photo credit searchengineland.com

O povestire… 

Un tanar pe nume John istoriseste o experienta pe care a avut-o la Institutul Teologic si care l-a marcat profund.

Intr-o zi, de cum a intrat in clasa, si-a dat seama ca ora aceea avea sa fie foarte interesanta. Pe perete era o tinta mare in apropiere, pe o masuta, erau foarte multe sageti. profesorul le-a dat sa deseneze chipul unei persoane pe care nu o placeau deloc si el le va da voie sa arunce cu sageti in ea.

Prietenul lui John a desenat chipul fostei prietene. un alt coleg l-a desenat pe fratele lui mai mic., iar John l-a desenat pe cel care ii fusese cel mai bun prieten dar pe care chiar il ura, din cauza ca-i furase prietena. l-a desenat in cel mai mic detaliu si n-a uitat nici chiar pistruii.

La indemnul profesorului, studentii au inceput sa arunce sageti, cu satisfactie si rasete. unii au aruncat atat de tare, incat portretele lor au inceptu sa se rupa.

John de-abia astepta sa arunce si el sagetile, dar dezamagirea a venit cand proful le-a spus ca a trecut timpul si ca trebuie sa se intoarca la locurile lor.

In timp ce john bombanea nervos, pentru ca nu avusese ocazia sa arunce nici macar o sageata, profesorul a indepartat tinta de pe perete.

SUB TINTA ERA O POZA A LUI ISUS.

5 comentarii (+add yours?)

 1. Rebecca
  dec. 04, 2013 @ 12:04:22

  Domnul sa ne intareasca fratilor,sa fim intelepti si lumina Lui sa lumineze in noi,caci chiar acum cateva zile am avut o disputa cu o fata,de asemenea pocaita,mi-am dorit sa opresc cearta dar mania ma doborat, acum regret pentru toate vorbele pe care i le-am adresat,ne-am certat atat de tare incat vorbele pe care ni le-am aruncat sunt la fel ca acele sagetii,dar mai ascutite,firea mea pamantesca ma dobarat,si acum stiu cat de tare l-am facut pe Domnul nostru ISUS Hristos sa se intristeze:( El sa ne ajute caci Stiu,in adevar,ca nimic bun nu locuieste in mine,adica in firea mea pamanteasca,pentru ca,ce-i drept,am vointa sa fac binele,dar n-am puterea sa-l fac.

 2. Rebecca
  dec. 04, 2013 @ 12:08:12

  Si Domnul sa va binecuvinteze,pe voi,cei care lucrati la acest blog,l-am descoperit de putina vreme,insa de cate ori il vizitez,aproape in fiecare zi,de 3 saptamanii,imi bucura inima,Domnu sa va ajute in lucrarea aceasta,si la fel pe toti slujitori Lui!

  • rodi
   dec. 04, 2013 @ 13:42:00

   Draga Rebecca, iti multumim mult pentru incurajarea ta frumoasa. Suntem si noi o familie binecuvantata de Domnul si incercam sa-L slujim prin credinciosie si sa fim de folos fratilor nostri. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe familia ta!

 3. Trackback: Cele mai importante articole ale săptămânii Editia 5 Decembrie | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Razbunarea unui student de teologie… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: