Colinde Corul si Orchestra Nationala BBSO – Christmas Medley [OFFICIAL VIDEO] la Sala Sporturilor Oradea Decembrie 1, 2013

VEZI

 1. Ramona Lup Solo ‘Glorie Mielului’ – Evenimentul BBSO la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea 1 Decembrie 2013
 2. VIDEO, POZE – Cântece, BBSO la Sala Sporturilor Oradea, 1 Decembrie 2013
 3. Cor si Orchestra BBSO – [OFFICIAL VIDEOS] 2012 si 2013

Vezi alte cantece si poze de la eveniment AICI

Uploaded on Dec 19, 2013
Probabil cea mai încurajatoare experiență din 2013!
Secvențe din evenimentul organizat de Biserica Baptista Speranta Oradea în 1 Decembrie 2013 la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Interpretare: Corul si Orchestra Nationala BBSO.
Solist: Sorin Raica
Dirijor: Lari Muntean

13 comentarii (+add yours?)

 1. Paul
  dec. 19, 2013 @ 16:10:59

  Frumos !

 2. Ioan Alexandru G
  dec. 19, 2013 @ 16:43:46

  iti propun sa citesti cateva rezolutii de acest Craciun.

  http://nazireat4him.blogspot.ro/2013/12/rezolutii-de-craciun_19.html

  • rodi
   dec. 19, 2013 @ 23:38:30

   Ioan Alexandru,
   Avram nu a avut sansa sa citeasca articolul inca. Eu as avea o intrebare. In opinia ta, se predica la fel celor mantuiti ca si celor nemantuiti? De exemplu, Domnul Isus vorbea pana si ucenicilor, folosind pilde si ilustratii. Opinia ta este sa nu se foloseasca ilustratii niciodata, sau specific la sarbatorea Nasterii Domnului? (Stiu ca ai scris articolul pentru aceasta sarbatoare specifica, dar nu stiu daca intentia ta este ca asta sa fie o regula permanenta.)

   In SUA, chiar si cei mai ‘Gospel-centered’ predicatori (ex. John Piper) si lideri folosesc ilustratii si exemple personale in mesajele lor. Cel putin, pe saiturile lor, am observat ca toti practica asta si se dau ca exemplu pe ei si membrii ai familiei lor-

   Dumnezeu sa ne ajute ca sa Il tinem pe Domnul Isus in centrul atentiei, si nu numai la Craciun.

 3. Ioan Alexandru G
  dec. 20, 2013 @ 11:32:23

  Exista o singura Evanghelie, un singur mesaj care poate raspunde tuturor nevoilor spirituale ale oamenilor. Atat cei nemanatuiti cat si cei mantuiti se simt fie ziditi fie cercetati la auzirea Evangheliei.
  Opinia mea este sa nu ne folosim de oameni ca studii de caz sa aratam ce dependenti sunt ei de noi insine. (stiti ce inseamna a ne da in stamba,in spectacol)
  Nu neg puterea ilustratiilor- ele au rolul lor cum ati amintit si d-voastra. Insa motivatia trebuie sa fie una sfanta.

  Faptul ca cineva vorbeste despre Isus Christos asta nu inseamna in mod automat ca vorbeste despre realul Isus Christos.

  In slujba Lui Christos

 4. mike
  dec. 21, 2013 @ 17:14:02

  M a scuzati ca interviu–asa ca si Paul am dat si eu de acest blog-intimlator- In primul rind apreciez munca-titanica a tuturor -coristi-instrumentisti dirijor– –Sunt bucuros ca ne anunta vestea buna–(Atit de mult nea iubit Dumnezeu incit)––a nasterii Mintuitorului– si prefer asta in locul marilor coruri ale partidului comunist care ridica in slavi –doar pe oameni– e o mare diferenta domnule –Ioan Alexandru G. –SAU NU-TI PLACE SA FI COLINDAT? Te sfatuesc sa te bucuri si tu la marea veste.- Chestia cu pocainta?Pai daca acesti oameni ar tacea, atunci ce fel de evanghelie vrei -MUTA- CINE AUDE SI CREDE si–- CRACIUN FERICIT TUTUROR. Happy Mery Christmas and a -Blessed new Year.

  • rodi
   dec. 21, 2013 @ 17:44:22

   Mike,
   nu stiu exact ce crede Ioan Alexandru despre sarbatorirea Craciunului. Articolul lui, de la linkul dat, este specific pentru predicatori si evanghelisti si felul in care ar trebui sa predice. A formulat niste puncte excelente.

   Dar, punctul tau de vedere asupra Craciunului merita discutat. In luna Decembrie am vazut mai multe opinii de la persoane diverse care s-au hotarat sa nu sarbatoreasca nasterea Domnului. Nu vreau sa listez detalii, dar, parca nu-mi vine sa cred ce am citi si am auzit. (Si nu ma refer la pomul de craciun de loc aici, ci doar la simplul fapt ca multi crestini nu mai vor sa sarbatoreasca Craciunul de loc) Si ma intreb: Dumnezeu ar vrea sa tacem, CHIAR ACUMA, cand si necredinciosii vorbesc despre Craciun si ar fi mai deschisi sa auda despre Hristos din cauza sarbatorii. Iar noi, sa ne inchidem in casa si sa ne facem ca ploua, ca credem gresit ca sarbatoarea e o sarbatoare pagana?

   Si apropo, am gasit un video de la un teolog evanghelic care a studiat controversa asta si citeaza ca parintii bisericesti inca din anii 200 A.D. sarbatoreau nasterea Domnului pe Decembrie 25. Si nu au copiat-o de la Romani cu festivalul lor de Sol Invictus si nici de la festivalul Saturnalia. Sper sa traducem lectura si sa o postam. Romanii nu au sarbatorit Decembrie 25 niciodata si doar aproape de secolul III au inceput festivalele lor la Roma.

   Si inca un argument, ap. Pavel a avut si el ceva de spus:

   Romani 14
   2 Unul crede că poate să mănînce de toate; pe cînd altul, care este slab, nu mănîncă decît verdeţuri.
   3 Cine mănîncă să nu dispreţuiască pe cine nu mănîncă; şi cine nu mănîncă, să nu judece pe cine mănîncă, fiindcă Dumnezeu l -a primit.
   4 Cine eşti tu, care judeci pe robul altuia? Dacă stă în picioare sau cade, este treaba stăpînului său; totuş, va sta în picioare, căci Domnul are putere să -l întărească pentru ca să stea.
   5 Unul socoteşte o zi mai pe sus decît alta; pentru altul, toate zilele sînt la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
   6 Cine face deosebire între zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire între zile, pentru Domnul n’o face. Cine mănîncă, pentru Domnul mănîncă; pentrucă aduce mulţămiri lui Dumnezeu. Cine nu mănîncă, pentru Domnul nu mănîncă; şi aduce şi el mulţămiri lui Dumnezeu.
   7 În adevăr, niciunul din noi nu trăieşte pentru sine, şi nici unul din noi nu moare pentru sine.
   8 Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi sîntem ai Domnului.

 5. mike
  dec. 21, 2013 @ 21:20:40

  God Bless you–Oare are vreo importanta daca Domnul nostru Isus sa -nascut pe data de -25- Dec. ?sau alta data ? Principalul e ca a last cerul la timpul hotarit de Tatal si a coborit aici la noi sa ne rascumpere.– E oare gresit daca El se naste in fiecare zi in inima noastra(Gal-2-20)? Sau ce e gresit ,daca cineva a ales ca 25 -Dec. sa fie o zi de aducere aminte a NASTERII MINTUITORULUI.? Dar se pare ca unii au ajuns la saturatie, vor alt fel de mincare duhovniceasca??–si de aici pina la apostazie nu mai e decit o treapta. Multa dreptate a avut David Wilkerson –si nimeni nu mai vrea sa asculte- Sa nu uitam ca vom da socoteala la timpul -cernutului– pleava va merge la locul (foarte calduros) si Griul in hambar. –Merry Christmas!!

 6. Ioan Alexandru G
  dec. 22, 2013 @ 03:42:39

  Mi-a placut de un copilas zilele aceastea.
  Marturisea ca vede ca oamenii se aglomereaza ca intr-o singura zi sa fie placuti, plini de bucurie si dragoste. Insa el spunea ” Doresc sa am cate un pic de Craciun in fiecare zi”.

  Eu as colinda si in luna august. Nu m-as limita doar la luna decembrie.
  Sunt fericit ca Domul a coborat pe pamant. sa vina sa ne caute si sa ne salveze.

  Nu exista o veste mai buna ca si Craciunul.

 7. Trackback: NOU !!! Corul si Orchestra Nationala BBSO – Inviat [OFFICIAL VIDEO] | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Au început înscrierile oficiale în Corul Național BBSO 2014 – ediția a 3-a | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Colinde LIVE: Cristian si Cristiana Vaduva + Puiu Chibici – Intr-un sat | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: