Marius Gorcea – Au trecut 10 ani de cand a plecat la Domnul

„Caci daca traim, pentru Domnul traim; si daca murim, pentru Domnul murim. Deci fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai Domnului.” Romani 14:8

„Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.” Psalmi 116:15

Marius Gorcea, fondator al Grupului Speranta, a plecat la Domnul in data de 26 Decembrie 2003. Dar el va ramane in amintirile si in inimile noastre mereu. A fost un cantaret talentat si plin de zel, dornic de a patrunde cu Evanghelia prin Romania si in toata lumea. Dumnezeu sa mangaie familia ramasa, rudeniile si in special sotia- Marcela, si baiatul,  sa-i binecuvanteze ca isi folosesc in continuare talentul primit (vocea) in slujirea lui Dumnezeu. (Photo http://www.theage.com.au)

Postam aici urmatoarele fisiere video:

 • (1) o cantare cantata de Sofia Pecheanu, compusa de Marcela Gorcea dupa ce a plecat Marius la Domnul,
 • (2) o cantare cantata de Marius Gorcea,
 • (3) cantand la Biserica Elim Timisoara in 1990
 • (4) Mai multe cantari la Zalau 1997
 • (5) apoi un playlist cu mai multe cantari (audio) Marius Gorcea, iar mai jos
 • (6) serviciul de inmormantare din 4 Ianuarie 2004
 • Vezi  aici si – Ultimul turneu in care a participat Marius, in 2003
 • Vezi aici  si – Turneul Speranta Milenium 2000 

(1) Vei ramane-n gandul meu

 

(2) Marius – Roada Duhului

Marius Gorcea s-a nascut in Cluj Napoca la data de 27 decembrie 1970. S-a nascut intr-o familie de credinciosi penticostali, fiind al doilea copil al familiei Gorcea. S-ar putea spune ca a facut parte dintr-o familie de oameni muncitori, o familie echilibrata. Tatal lui, Ioan Gorcea, era angajat ca mecanic la CFR, era clujean, a crescut si a trait in Someseni – pe atunci o comuna situata la 1 km de Cluj Napoca. Mama, Voichita Gorcea, era din Maramures, iar dupa casatorie a lucrat mult timp ca maistru tehnician in agricultura.

Marius Gorcea a copilarit pana la 5 ani in Cluj Napoca. Pe cand avea 5 ani, tatal lui a decedat datorita unor probleme pe care le avea cu inima. Din acest moment, in copilaria lui Marius si a celorlalti doi frati, Sorin si Gabi, au intervenit schimbari importante. In primul rand, la mai bine de un an dupa tragicul eveniment, Voichita Gorcea s-a recasatorit cu Vasile Vanciu si s-a mutat in Ulmeni, Maramures. In aceasta localitate a trait si a locuit Marius pana la la varsta de 20 de ani. Tot aici a absolvit si scoala. Pe cand avea 14 ani, Marius a avut posibilitatea de a cunoaste un grup de tineri din Baia Mare – de care s-a legat foarte mult. Impreuna cu acest grup, Marius a inceput sa mearga in misiune. Liderul grupului de tineri era Iosif Purcar. Pe cand avea 16 ani, Marius a inceput sa invete la chitara, iar acest fapt l-a entuziasmat mai mult in lucrare. Acesta a fost si momentul in care a realizat primele compozitii, respectiv, pe cand avea 17 ani a compus primele 2 cantari. Mai tarziu, avea sa declare ca persoana care l-a incurajat si motivat pentru misiune a fost mama sa. Voichita Gorcea a avut un rol aparte in formarea lui Marius pentru misionariat.

Pe data de 27 noiembrie 1990, Marius a plecat definitiv impreuna cu Gabriel Gorcea, fratele lui, in Canada. In aceste imprejurari, Marius, impreuna cu Gabriel, a inceput sa dezvolte o viziune mai mare si mai concreta pentru Romania.
Ideile misionare s-au concretizat, printre altele, in infiintarea formatiei muzicale SPERANTA. In 1993, a fost lansat primul album al grupului SPERANTA. Toate compozitiile prezente pe acest album i-au apartinut lui Marius Gorcea. Aceasta a fost prilejul care a permis in 1994 organizarea primului turneu misionar in Romania. De fapt, primul turneu organizat in Romania a fost bazat pe caritate, in Romania fiind adus un container de 2 t incarcat cu ajutoare. Acest ajutor a fost posibil datorita sprijinului acordat de bisericile romane din Canada si USA, iar transportul a fost platit din fondurile rezultate in urma vanzarilor realizate la primul album.

Cu ocazia primului turneu in Romania, SPERANTA a organizat actiunile de evanghelizare mai mult spontan, majoritatea intalnirilor avand loc in aer liber. In momentul in care s-au intors in Canada, in mintea lui Marius si Gabriel Gorcea mai rasuna inca vocea oamenilor care ii intrebau daca si cand se vor mai intoarce inapoi… Acest moment a fost decisiv pentru viziunea lui Marius cu privire la urmatoarele turnee. Alaturi de Gabriel, in 1994 au pus bazele studioului SPERANTA, iar ulterior au dezvoltat o importanta activitate in domeniul muzicii crestine romanesti. Scopul si obiectivele studioului nu au vizat interese comerciale. STUDIO SPERANTA a fost infiintat in mod special pentru a sustine lucrarea de misiune din Romania. Fondurile obtinute din vanzarea albumelor erau destinate sustinerii proiectelor misionare.

In 1995, cu ocazia unui turneu in Australia, Marius Gorcea a cunoscut-o pe Marcela – cea care urma sa-i devina sotie 2 ani mai tarziu. In 14 decembrie 1997, Marius si Marcela s-au casatorit, iar din acest moment, Marius Gorcea a locuit in Australia. Tot din 1997, Marius Gorcea a avut certitudinea ca este chemat sa lucreze pentru Romania si, in mod special, pentru mantuirea romanilor. A devenit tot mai sigur de misiunea care i-a fost incredintata, iar in cursul turneelor ulterioare, a cautat sa se axeze pe ajutorarea familiilor nevoiase din Romania, insa mai ales pe mantuirea romanilor.

Viata lui a fost, prin urmare, impartita intre responsabilitatile de familie si responsabilitatile din misiune. In fiecare an, lucra 6 luni pentru a asigura o sursa de venit familiei, iar 6 luni se afla impreuna cu Marcela, Gabriel si Genoveva Gorcea in misiune – fie in diaspora romana pentru a strange fondurile necesare pentru evanghelizare si ajutorare, fie in Romania cu ocazia turneelor misionare.

In intervalul 1994-2003, SPERANTA a fost implicata in turnee derulate in 30 de tari. Viziunea lui Marius Gorcea in lucrare a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toata mijloacele favorabile. Marius a fost convins ca prin muzica, oamenii pot fi apropiati de Dumnezeu, iar prin Evanghelie, ei pot fi adusi in prezenta lui Dumnezeu.

Fundamentata pe aceasta viziune, MISIUNEA SPERANTA s-a dezvoltat avand sedii in Canada, Australia, USA si Romania. Mai mult, zeci de colaboratori din Europa s-au unit alaturi de SPERANTA in aceste proiecte misionare. In cei 10 ani de activitate, zeci de biserici din Romania au fost implicate in actiuni de evanghelizari pe stadioane, in sali de Cultura sau sali de Sport sau in aer liber, pur si simplu.

La inceputul lunii decembrie 2003, Marius Gorcea medita la un proiect misionar diferit, orientat spre Africa. Intentiona ca impreuna cu o echipa formata din 10 persoane, in luna aprilie 2004 sa viziteze Namibia – o tara din Sud-Vestul Africii. In mijlocul triburilor existente inca in aceasta regiune, Marius Gorcea dorea sa duca Evanghelia si sa contribuie in mod direct la mantuirea acelor oameni. Din pacate, tragicul accident petrecut la data de 26 decembrie 2003 i-a curmat aceasta indrazneata viziune. Dumnezeu a apreciat ca Marius si-a incheiat lucrarea. Misiunea lui ramane, de asta data, in seama celor care i-au fost alaturi si l-au sustinut. SPERANTA va continua sa se implice mai departe pentru mantuirea oamenilor si glorificarea Celui care este Suveran.

SURSA Speranta.ro

(3) Speranta la Elim Timisoara 1990

Hai lupta frate, lupta / Milioane de oameni

(4) La Biserica Betel Zalau 3 Aprilie 1997

8 cintari pe care le-a cintat Marius si Gabriel Gorcea in Aprilie 1997 la Biserica Penticostala „Betel” din Zalau. Uploaded by  (filmat de Avram Talos)
 1. Partea 1 Cu cine vom asemana pe Dumnezeu?
 2. Partea 2 Gindul indreptat spre Tine
 3. Partea 3 Tot noianul zorilor
 4. Partea 4 Eu cint Osana, cint Aleluia
 5. Partea 5 Tu esti iubirea
 6. Partea 6 El e Alfa si Omega, inceputul si sfirsitul
 7. Partea 7 Ce n-am facut Eu oare pentru Tine/In lumea aceasta
 8. Partea 8 Haideti crestini azi cu toti in jur sa privim

(5) Cantari Marius Gorcea

 1. Marius Gorcea – Numele Tau
 2. Marius Gorcea – Milioane de oameni
 3. Marius Gorcea – Tot noianul florilor
 4. Marius Gorcea – La Tine ma gandesc
 5. Marius Gorcea – Amandoi
 6. Marius Gorcea – Meriti toata slava
 7. Marius Gorcea – piesa „Evanghelistul” Speranta vol 22
 8. Marius Gorcea – Pe drumul cel de piatra
 9. Marius Gorcea – Am fost vazut de Tine
 10. Marius Gorcea – Din Vesnicie Ai Venit Iubire – Speranta Volume 5
 11. Marius Gorcea – Era o zi de dalba primavara
 12. Marius Gorcea – Ca un hot la miezul noptii

(6) COMEMORARE – Serviciul de Inmormantare

4 Ianuarie 2004

Sursa: www.biserici.ro

Data: 4 Ianuarie 2004
Marius Gorcea nu mai este printre noi…

Conducerea Misiunii „Speranta” si a Studioului „Speranta” anunta cu netarmurita tristete decesul, in imprejurari tragice, al celui care a fost presedintele Misiunii noastre si solistul grupului vocal-instrumental „Speranta” – regretatul Marius Gorcea. Accidentul care i-a curmat in mod prematur viata- la doar 33 de ani- s-a produs intr-o localitate de pe teritoriul Australiei. Conducerea Misiunii si a Studioului „Speranta”, impreuna cu intreaga echipa de colaboratori , sunt alaturi de Marcela Gorcea, Gabriel si Genoveva Gorcea, si de intreaga familie indoliata. Transmitem prietenilor, colaboratorilor si tuturor celor care l-au cunoscut pe Marius rugamintea de a sprijini in rugaciune familia indurerata.

Marius Gorcea nu mai este printre noi… In acest an, s-au implinit 10 ani de activitate misionara pentru SPERANTA… Iar Marius Gorcea fost promotorul tuturor proiectelor initiate prin MISIUNEA SPERANTA, el avea viziunea pentru fiecare dintre domeniile de interes aflate in atentia echipei SPERANTA. Timp de 10 ani s-au organizat in Romania turnee de evanghelizare, zeci de romani au ajuns sa cunoasca Evanghelia in astfel de ocazii… Activitatea lui Marius Gorcea derulata intr-un deceniu include 24 de albume muzicale lansate pana in prezent, 10 turnee ample de evanghelizare organizate in Romania, zeci de actiuni misionare intreprinse la sate, zeci de proiecte de ajutorare pentru familiile nevoiase din regiunile defavorizate ale Romaniei, proiecte sociale pentru copiii strazii si pentru copiii abandonati. Existenta insasi a Studioului Speranta i se datoreaza in mare parte, iar muzica crestina romaneasca a pierdut, fara indoiala, un interpret de valoare. In ultima discutie purtata cu Marius la finalul acestui an, ne-a vorbit despre un proiect important pe care il dorea derulat in partea de Sud a Africii, in Namibia. A fost luat dintre noi prematur – am putea spune… Insa Dumnezeul nostru este Suveran, El a apreciat ca pentru Marius Gorcea alergarea pe acest pamant s-a incheiat… Si-a sfarsit lucrarea. Ramane sa fim noi continuatorii a ceea ce a inceput el. Pentru ca Marius Gorcea s-a considerat intotdeauna un „deschizator de drumuri”…
Sergiu Posteuca – director marketing
Radu Almasan – manager

Urmare a zvonurilor si a informatiilor contradictorii inregistrate in ultimele zile, va transmitem aceste informatii pentru a clarifica exact conditiile tragicului accident in care Marius Gorcea – liderul formatiei SPERANTA si presedintele MISIUNII SPERANTA – si-a pierdut viata in data de 26 decembrie 2003.

Wilson’s_Promontory-Tidal_River_from_Mt_Oberon, Victoria, Australia

Squeaky Beach Photo credit wikimedia

In dimineata zilei de luni, 05 ianuarie 2004, urmare a sesizarii facute de un trecator, Politia a descoperit si recuperat in regiunea Squeaky Beach trupul lui Marius Gorcea. Dupa zile de intense cautari, trupul neinsufletit al lui Marius Gorcea a fost dat afara de apele oceanului. Reamintim faptul ca in data de 26 decembrie 2003, in jurul orei 17.00 (ora Australiei), Marius Gorcea se afla intr-un moment de recreere cu familia si pescuia impreuna cu mai multi tineri romani pe stancile din apropiere de Squeaky Beach. In timp ce pescuia, lanseta s-a agatat in apa, iar mulineta a cedat si s-a rupt. In incercarea de a recupera mulineta, Marius Gorcea a facut o miscare gresita si a alunecat pe stanca umeda – cazand in apele involburate ale oceanului. Incercarile prietenilor si ale rudelor de a-l salva au fost zadarnicite din cauza valurilor extrem de mari de la acea ora si a vantului extrem de puternic. Conform declaratiilor reprezentantilor Politiei, de aproximativ 30 de ani nu s-au mai inregistrat in zona valuri atat de agitate. Din acel moment, Marius Gorcea nu a mai fost vazut. Echipele de interventie au inceput cautarile aproximativ 40 de minute dupa acest accident. Dupa mai bine de 2 ore de cautari, trupul lui Marius Gorcea a fost reperat undeva in apele oceanului, insa recuperarea a fost imposibila datorita valurilor extrem de agitate.

Operatiunile de cautare au fost reluate a doua zi si au continuat pana sambata, 03 ianuarie 2004 – urmand sa fie reluate in dimineata zilei de luni, 05 ianuarie 2004. 2 barci, 2 elicoptere si mai multe echipaje de scafandri au fost implicate – fara insa sa fie obtinute rezultate concrete. In tot acest timp, familia – impreuna cu prietenii – au inchiriat mai multe barci si un avion particular cu ajutorul carora au derulat propriile operatiuni de cautare. Echipe de tineri ai Bisericii Penticostale Romane Filadelfia din Melbourne au continuat cautarile de-a lungul Squeaky Beach. Abia in dimineata zilei de 05 ianuarie 2004, la sesizarea unui trecator, echipajele de Politie au reperat si recuperat trupul neinsufletit al lui Marius Gorcea. In acest moment au loc investigatii care pot dura pana la 6 zile, iar serviciul de inmormantare va fi programat ulterior si va fi anuntat pe internet.

Sergiu Posteuca

Pozele la Biserica Baptista Chicago

SERVICIU SPECIAL DE COMEMORARE

In dimineata zilei de duminica, 04 ianuarie 2003, intre orele 09.00-12.30, in localul bisericii Romanian Christian Pentecostal Church Philadelphia din Melbourne, Australia a avut loc un serviciu de comemorare in amintirea celui care a fost iubitul nostru prieten si presedintele MISIUNII SPERANTA, Marius Gorcea.

Programul a fost condus de catre pastorii locali ai bisericii Philadelphia – Doru Muresan si Gabi Pal. Din partea MISIUNII SPERANTA au participat si au avut cuvantul urmatorii reprezentanti:
– pastorul Luigi Mitoi – vicepresedintele Misiunii Speranta, Romania
– Gabriel Gorcea – vicepresedintele Misiunii Speranta, Romania si presedintele Misiunii Speranta, Canada
– Pavel Duma – directorul Misiunii Speranta, USA
– Radu Almasan – manager Misiunea Speranta si Studio Speranta, Romania
– Natanael Costea – reprezentantul Misiunii Speranta din Perth, Australia
– Adrian Cost – director Misiunea Speranta, Melbourne, Australia
– Adrian Mocian – director Misiunea Speranta, Melbourne, Australia
– Ilie Rete – director Misiunea Speranta, Melbourne, Australia
– Ioan Pumnut – reprezentantul Misiunii Speranta din Brisbane, Australia

Au mai participat si au luat cuvantul lideri ai mai multor biserici
evanghelice din intreaga lume, intre care ii amintim pe:
– Luigi Mitoi – pastorul bisericii Betania din Chicago USA
– Viorel Candreanu – pastor si presedintele Comunitatii Bisericilor Baptiste Suceava, Romania
– Vasile Antemie – pastorul Bisericii Seattle, USA
– Simi Timbuc – pastorul Bisericii Betezda Detroit, USA
– Daniel Nicolici – pastorul Bisericii Baptiste Footscray – Melbourne, Australia
– Corin Izvanaru – pastorul Bisericii Baptiste Malvern din Melbourne, Australia
– Pavel Duma – Biserica Penticostala Seattle

Un cuvant special si mesaje de consolare au adresat pastorii Luigi Mitoi si Viorel Candreanu. La aceasta ceremonie au participat aproximativ 600 de persoane. Informatiile privind ceremonia de inmormantare vor fi transmise in urmatoarele zile.

Corespondenta speciala din Australia
– RADU ALMASAN

Marius Gorcea carteCartea se poate comanda la http://www.speranta.ro

IN MEMORIAM, MARIUS GORCEA… SUB SEMNUL TACERII…

„Cand pun inaintea lui Dumnezeu aceste intrebari, nu primesc nici un raspuns. Dar este o tacere cu un inteles anume. Nu o usa inchisa. Este mai degraba ca o privire mangaietoare, senina. Ca si cum ar clatina din cap, nu refuzand sa raspunda, dar amanand raspunsul: ceva care ar suna cam asa: „Linisteste-te, copilul meu, tu nu intelegi.” ( C.S.Lewis)

Zorii zilei nu pareau deloc sa anunte tristetea care avea sa inunde in lacrimi de suferinta si regret atat de multe inimi… In atmosfera inca se simtea bucuria data de semnificatia sacra a Craciunului. Crestinii inca isi urau unii altora „Craciun Fericit!”, colindele rasunau de jur imprejur, si-n inimile nascute din nou… In tot acest timp, in tacere, Cineva, acolo sus, lua o decizie pentru un om: Marius Gorcea.

In 27 decembrie 2003 ar fi implinit varsta de 33 de ani. Dar cu numai o zi inainte, pe 26 decembrie 2003, Marius Gorcea si-a pierdut viata in urma unui tragic accident. Implicarea sa pe campul Evangheliei si dorinta de a-si sluji Creatorul au facut dintr-un om ca oricare altul un crestin cunoscut. Intreaga lume crestina a fost zguduita la aflarea acestei vesti, iar muzica crestina romaneasca a intrat in doliu. Familia, profund indurerata, pare sa nu accepte schimbarea realitatii… Telefoanele au inceput sa sune din nou, de aceasta data nu pentru alte urari de Craciun, ci pentru a anunta vestea regretabila a tristului eveniment…

Rudele apropiate, prietenii si cunoscutii s-au declarat socati de aceasta surprinzatoare si dramatica veste. Marius Gorcea s-a nascut la data de 27 decembrie 1970, in Cluj-Napoca, Romania. Moartea tatalui sau, pe cand el avea doar 5 ani, avea sa-i marcheze copilaria. Inca din adolescenta el a decis sa-L slujeasca pe Dumnezeu cu toata fiinta si cu toate darurile cu care a fost inzestrat de Dumnezeu. A pasit de tanar pe terenul Evangheliei si intr-un timp relativ scurt a trait experiente misionare deosebite. Alaturi de fratii sai mergea adesea prin satele din preajma Clujului, dornic sa vesteasa prin cantare despre dragostea minunata a Lui Dumnezeu.

Imprejurarile au facut posibila stabilirea lui in Canada, si ulterior in Australia, ceea ce i-a deschis mai mult orizonturile misionare si i-a dat o viziune clara asupra a ceea ce-si dorea pentru Romania. In anul 1994, impreuna cu fratele sau, Gabriel, a pus bazele Grupului Speranta si Misiunii Speranta. In acelasi an a fost lansat primul album muzical al grupului si a fost organizat in Romania primul turneu misionar. Lansarea primului album a constituit o noua provocare pentru Marius si fratele sau, Gabriel. Dorinta de a-L lauda pe Dumnezeu a determinat si dorinta de a promova muzica crestina romaneasca. Asa a luat fiinta STUDIO SPERANTA. Zeci de interpreti crestini au debutat prin intermediul acestui studio.

In 1997 s-a casatorit cu Marcela, cea care i-a fost un real sprijin in lucrarea care i-a fost incredintata pe acest pamant. Marius si Marcela au fost binecuvantati in anul 1998 cu un copil. Fiul lor, Denis, are acum doar 5 ani. Pe 14 decembrie 2003, cei doi au aniversat implinirea a 6 ani de casnicie. Nici unul dintre ei n-ar fi banuit ca acesta urma sa fie ultima aniversare a casniciei lor.

Mai mult decat atat, cine s-ar fi gandit ca istoria urma sa se repete… La aceeasi varsta frageda, fiul lui, Denis, ramane fara tata. Cine ar putea sa inteleaga ceea ce pare de neinteles, cine ar putea sa accepte ceea ce pare atat de inacceptabil, cum poti fi mangaiat cand nici macar cerul nu se grabeste sa-ti raspunda la intrebarea pe care ti-o impune suferinta – „de ce?”. Doar tacerea mai poate constitui un raspuns.

Marius Gorcea a fost sufletul MISIUNII SPERANTA si al formatiei SPERANTA. In acest an s-au implinit 10 ani de activitate misionara – ani in care Marius Gorcea a stat la baza celor mai multe dintre proiectele misionare derulate pana in prezent. Intr-un deceniu de intensa activitate, a fost implicat in realizarea a 24 de albume muzicale, in timp ce in proiect se afla inca 4 albume ce urmau sa fie lansate prin STUDIO SPERANTA. A fost implicat in organizarea si derularea a 10 turnee ample desfasurate in Romania si Republica Moldova. In urma acestor turnee de evanghelizare, sute de mii de romani au ajuns sa asculte EVANGHELIA, in timp ce mii de romani l-au acceptat pe Isus Hristos in viata lor ca Domn si Mantuitor. Ravna si talentul cu care Marius a
fost investit de sus au constituit prisma prin care, la momentul potrivit, Dumnezeu isi chema alesii.

Marius Gorcea a fost cunoscut publicului crestin evanghelic datorita vocii sale inconfundabile, insa nu numai. Marius Gorcea a fost intotdeauna preocupat de muzica, misiune si evanghelizare.

In timp, alaturi de ceilalti membri ai formatiei SPERANTA, s-a remarcat ca lider. De mai multi ani detinea functia de presedinte al MISIUNII SPERANTA, iar in acesti ani a cautat sa isi formeze o echipa misionara puternica. In toate acestea Dumnezeu a fost sursa lui de inspiratie si punctul lui de sprijin.

Pentru anul 2004 isi dorea si cerea de la Dumnezeu o noua viziune… Ne aflam la inceputul lunii ianuarie 2004… La Radio Vocea Evangheliei se anunta trecerea in vesnicii a unui om, un om care a trait pentru Dumnezeu!

Sute de mesaje de condoleante au sosit in intampinarea suferintei familiei indoliate, dar oare in ce masura pot niste cuvinte omenesti sa aline si sa mangaie o rana hotarata de EL? „Scumpa este inaintea Domnului moartea celor iubiti de El.” Psalmi 116:15

Lidia Posteuca

9 comentarii (+add yours?)

 1. Daniel
  dec. 27, 2013 @ 02:00:33

  Melodia ”Vei ramane in gandul meu” e cantata chiar de sotia lui Gabi Gorcea?

 2. Daniel
  dec. 27, 2013 @ 02:14:40

  Scuze am vrut sa zic daca e sotia lui Marius Gorcea.

 3. Trackback: Marius Gorcea – Meriti toata slava (Video nou din arhiva Speranta Media) | agnus dei - english + romanian blog
 4. fl9
  ian. 19, 2014 @ 15:10:59

  nu,melodia nu este cantata de Marcela Gorcea ci este cantata de catre Sofia si Gabi Pecheanu.

  • rodi
   ian. 19, 2014 @ 21:49:49

   s-ar putea sa ai dreptate. am reascultat-o si pare diferita. Am avut o alta versiune in care vocea a fost diferita, dar acea versiune a disparut de la Youtube si am inlocuit-o cu aceasta, dar nu am ascultat-o pana la capat, caci imi dadeam seama, ca barbatul care vorbeste nu era pe versiunea originala. O sa schimb numele si totusi o sa o las. Dar, autoarea cantari stiu ca este Marcela Gorcea.

 5. fl9
  ian. 23, 2014 @ 09:02:32

  versurile ii apartin tot Sofiei si Gabi Pecheanu,Marcela Gorcea nu are nicio legatura cu aceasta cantare

 6. maria fischer
  oct. 19, 2016 @ 15:42:48

  Imi pare atât de rau!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: