Împreună spre Dincolo – Vladimir Pustan 2014

PustanPhoto Fundatia Ciresarii

Vladimir Pustan: Va dorim inca pe de acum sa aveti sarbatori binecuvantate, un an frumos, un an cu Domnul. La multi ani si nu uitati: suntem trecatori; doar o virgula aici pentru ca punctul nu se pune niciodata. Va asteptam sa fim si in vesnicie impreuna.
Cu drag,
Vladimir Pustan

VIDEO by Fundatia Ciresarii

Urmariti serviciile de sfarsit de an si de inceput de an cu Ciresarii LIVE la www.ciresarii.tv/
Duminica orele 18:00 despre ingerul care va fi cu noi pe tot drumul pe care il avem de urmat in 2014.
Duminica 5 ianuarie Botez Nou Testamental

VEZI Ce e nou la PAGINA Vladimir Pustan aici

2 comentarii (+add yours?)

 1. cozac petru ilie
  ian. 01, 2014 @ 14:57:13

  Ma bucur ca am ocazia sa intru in contact cu fratele Vladimir si sa-i spun ce mult il apreciez ,este omul pe care la folosit Dumnezeu sa-mi vorbeasca,ascultand predicile lui am ajuns sa-l cunosc pe Dumnezeu in frumusetea lui ,Fratele Vladimir pentru mine este un exemplu deosebit imi doresc sa-l intalnesc intro zi si sa-i strang mana Dumnezeu sa-l binecuvanteze,In urma cu doi ani am deschis o casa de rugaciune cu ajutorul Domnului aici in Portugalia , santem patru famili care avem legamint dar avem Harul ca sa avem prieteni ai Evangheliei dintre care 10 sau predat Domnului ,Anul trecut am avut primiul botez nou testamental iar eu am fost ordinat in slujba de diacon ,pentru toate acestea multumesc Domnului pentru fratele Vladimir amin.

  • rodi
   ian. 01, 2014 @ 16:39:45

   Frate Ilie,
   va multumim pentru frumoasa marturie care ati impartasit-o cu noi. Si noi suntem slujitori ai lui Dumnezeu si il iubim pe fratele Pustan si ne zidim prin predicile lui foarte, foarte mult. De aceea, ne facem timp ca sa scriem predicile dansului si al altor predicatori si pastori pe blogul nostru, ca sa dam posibilitatea fratilor si surorilor nostri ca macar sa le citeasca daca nu au timp sa le vizioneze pe video.

   Dar tinem sa va spunem ca acest blog nu-i apartine fratelui Pustan, ci va dau linkul aici ca sa puteti sa-l urmatiti pe blogul lui, numit CIRESARII (cum se numeste fundatia dansului). Apoi, pe blogul dansului are pagina cu transmisia in direct, unde transmite programele de la Biserica Sfanta Treime din Beius, unde fr. Pustan este Pastor. Din Decembrie ei au lansat canal de televiziune care se poate viziona pe internet 24/24 de ore. Deci aici e linkul la blogul CIRESARII si fratele Pustan. Se merita sa ii scrieti acolo un comentariu si sa-i spuneti marturia dumneavoastra frumoasa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va foloseasca in lucrarea Sa de mantuire a oamenilor.

   ~~Aici e blogul Vladimir Pustan – http://www.ciresarii.ro
   ~~Pagina de TV (predici, programe a fr. Pustan) – http://www.ciresarii.tv/index.php/live-tv-ciresarii/calitate-medie/
   facet click pe ecran ca sa porneasca.
   ~~Daca doriti sa scrieti fratelui Pustan aici e E-mailul: head.office@ciresarii.ro

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: