La multi Ani 2014 Happy New Year

2014 An nou

 1. Psalm 116:12 – Cum voi răsplăti Domnului toate binefacerile Lui faţă de mine?
 2. Proverbe 3:5-6 – Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! 6 Recunoaşte -L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
 3. Proverbe 16:3 –  Încredinţează-ţi lucrările în mîna Domnului, şi îţi vor izbuti planurile.
 4. Proverbe 19:21 –  Omul face multe planuri în inima lui, dar hotărîrea Domnului, aceea se împlineşte.
 5. 2 Corinteni 5:17 –  Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură (Sau: zidire.) nouă. Cele vechi s’au dus: iată că toate lucrurile s’au făcut noi.
 6. Isaia 64:3-4 –  Cînd ai făcut minuni la cari nu ne aşteptam, Te-ai pogorît, şi munţii s’au zguduit înaintea Ta, 4 cum niciodată nu s’a pomenit, nici nu s’a auzit vorbindu-se, şi cum nici n’a văzut vreodată ochiul aşa ceva: anume ca un alt dumnezeu afară de Tine să fi făcut asemenea lucruri pentru cei ce se încred în El.
 7. Filipeni 4:8 – Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.
 8. Evrei 10:23 – Să ţinem fără şovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa.

Photo credit alba24.ro

8 comentarii (+add yours?)

 1. Amy
  ian. 01, 2014 @ 13:29:14

  La multi ani ! aici pe pamant si anii vesniciei.
  Multumesc pentru toate darurile duhovnicesti pe care le-am primit si in cursul anului trecut. Domnul sa te binecuvanteze pe tine, casa ta si lucrarea pe care o faci .

  • rodi
   ian. 01, 2014 @ 16:27:55

   Amy, multumesc pentru cuvintele tale care au fost bine primite de fiecare data si care ne incurajeaza in continuare sa ne folosim timpul nostru pentru lucrarea aceasta, pe care noi o consideram un adevarat dar din partea lui Dumnezeu. Multumesc frumos si iti doresc binecuvantari ceresti si pamantesti in anul nou si in toti anii vietii tale!

 2. Lucia Tudosa
  ian. 01, 2014 @ 17:10:00

  LA MULTI ANI ! Si multumesc inca o data si inca o data pt munca pe care o depui si care presupun ca pt foarte multi e o binefacere: caci jertfe ca acestea Lui Dumnezeu ii plac! Ceea ce esti si ce faci, conteaza pt foarte multa lume, acum cind ,tot felul de rele invadeaza spatiul internetului- internet la care are acces toata lumea ; nu stiu cum culegi si postezi atitea hectare de informatii atit de pretioase, probabil e o treaba foarte laborioasa, dar sper ca vei fi rasplatita si vei vedea [sau deja ai vazut] saminta; Domnul sa fie partea ta de mostenire!

  • rodi
   ian. 01, 2014 @ 18:49:51

   Lucia
   tot ce facem noi aici e o munca de dragoste si pentru slava Marelui Dumnezeu caruia dorim sa-I slujim. Cat timp El ne va da timp si posibilitate sa facem lucrarea, noi o vom face cu cea mai mare dragoste.:-) Intr-adevar, primim emailuri personale de multe ori si vedem cum Dumnezeu le vorbeste oamenilor prin aceste predici, cantari, poezii si meditatii si suntem coplesiti de dragostea lui Dumnezeu care face posibil ca sa punem umarul si noi la maretul plan al propovaduirii evangheliei pe tot pamantul. Suntem extrem de incurajati de cati frati si surori iubesc Cuvantul si doresc sa-L asculte/citeasca din mai multe predici, chiar si in timpul saptamanii.

   Dumnezeu sa ne ajute pe toti ca sa ne implinim planul care El l-a intocmit pentru vietile noastre a fiecaruia. Multumim frumos pentru urarile dumneavoastra si dorim ca Domnul sa va binecuvanteze cu intreaga familie a dumneavoastra!

 3. Mircea Tipei
  ian. 02, 2014 @ 12:18:19

  In primul rand, felicitari pentru blog. Este de admirat efortul tau neobosit, de a tine acest blog mereu „propaspat”. Domnul sa iti rasplateasca pentru toata munca depusa in acest sens. Iti doresc si eu un 2014 la fel de „rodnic”, si multe binecuvantari din partea Domnului, pe toate planurile vietii, si in dozele optime, pe care doar El le poate stabili. Happy New Year!

  • rodi
   ian. 02, 2014 @ 12:43:14

   Va multumesc foarte mult pentru comentariul dvs. Imi faceti bucuria sa stiu ca ne cititi blogul si multumim Domnului ca ne-a gasit si noua un loc si un mod in care sa ne folosim din talantele care ni le-a daruit tot El. Domnul sa ne ajute si sa va ajute si pe dvs. in lucrarea care o faceti! La multi ani cu Domnul!

 4. Robyne
  ian. 02, 2014 @ 12:56:13

  Is it possible to get your entire blog in English? I seem to only get a few parts in English and I am very blessed by what I’ve read but would like to read so much more. I can’t find an option to choose English as a language.

  • rodi
   ian. 02, 2014 @ 14:30:26

   Dear Robyne,
   you will be happy to know that after playing around with the language code needed to add the ENGLISH link to our translator widget, it finally worked. I have look for it prior and could not find it. But, I tried diff. variations of the links for the other languages and it finally worked!!! Thank you so much for asking! I tried this before and could not figure it out, nor could I find an easy answer on how to do it since everyone else is interested in translating FROM English instead of the other way around.

   SO thanks to you, anyone can now translate all Romanian articles into English.

   Here’s how:
   On the right side of the blog, called the sidebar, the 8th widget is a list of languages, and the first one is English. Click on it and it will translate text into English. The only thing it won’t translate is text inside of a picture/photo.

   By the way, we have so much good material in the 3 years we have posted, that you can find a lot of it in our archives. The archive list is also in the right side of the blog, under the list of comments and Blog Statistics (at about the middle of the right sidebar).

   Again, Thank you Robyne for your valuable input and request. God gave me a breakthrough this time and that gives me great joy today!
   God bless you!
   Rodica

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: