Vladimir Pustan – Ganduri la sfarsit de an si Urare de An Nou

Fi binecuvantata Romania oriunde te gasesti.

Pustan 4

Va doresc sa fiti sanatosi. De aia, ca n-are nevoie  Dumnezeu nevoia sa stam toata ziua prin paturile de spitale sau acasa bolnavi. Sa-i slujim anul care vine. N-avem voie sa tacem, trebuie sa-L laudam pe Dumnezeu.

Ar trebui sa multumim lui Dumnezeu pentru timpul acesta si sa nu uitati ca suntem trecatori. Va dau o veste trista pe care probabil o intuiti. Toti suntem muritori de aici. Nu uitati ce a spus filosoful Anaxagoras cand i-a murit copilul, cum spuneam Duminica trecuta. De cand l-am nascut am stiut ca l-am dus pe lume muritor. Ne nastem cu samanta mortii in noi. Dar ne nastem noi si cu posibilitatea vesniciei.

Eu credo ça cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faceti in 2014 este sa puneti viata in randuiala cu Dumnezeu. Si stiti cum s-o faceti, ca nu sunteti oameni care sa nu stiti. Fiecare stie in dreptul lui ce trebuie sa taie si sa omoare ca sa poata trai ceea ce trebuie.

Eu am ajuns la concluzia ca inima noastra-i marginita. Nu poti baga in ea pe Dumnezeu, daca nu scoti ceva din ea, ca nu incape acolo. Noi tot adunam, tot adunam, tot adunam tot felul de lucruri in inima si Dumnezeu nu mai are loc. Scoateti din inima in 2014 ce nu-i bun, ca sa incapa Dumnezeu. Pocaiti-va pentru ca nu exista mai mare frumusete decat sa fi langa Dumnezeu, sa fi copilul Sau. Nu uitati ca suntem trecatori, ca suntem chemati spre vesnicia care ne asteapta dincolo.

VIDEOS by http://www.fiti-oameni.ro

Partea 2-a

2 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  ian. 01, 2014 @ 13:20:31

  Lasind la o parte inpunsaturile furcillor caudine facute de C.I. cu privire la (facutul crucii, inchinare la icoane) iesiri din docma pent etc..(eu cred ca Dumnezeu se foloseste de oameni in felurite moduri pe care noi nu le pricepem) Chiar Ap. Pavel a spus –mai bine sa fiu eu -anatema -decit poprul sa piara nemintuit) –M-am facut Grec cu Grecul si Iudeu cu Iudeii– multi nu intelegem si dam cu toiagul–dar daca la predicile lui -Pustan – sau intors-multe- suflete la Domnul??.ce raspuns dam??. Multumim pentru urari – Un Nou An cu frica( si INTELEPCIUNE) in Domnul.

 2. Avram
  ian. 01, 2014 @ 16:46:54

  Mike,
  Da intr-adevar, Pastorul Vladimir, Pustan este folosit de Dumnezeu ca sa aduca multi oameni la Hristos. Multumim lui Dumnezeu pentru asfel de pameni. Domnul sa-i dea sanatate, putere si multi ani ca sa poata sa-si continue aceasta lucrare la care a fost chemat.
  Urarea noastra este ca Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine Mike in acest an nou in care am pasit, cu belsug de binecuvantari sfinte!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: