Presedintele Uniunii Baptiste din Serbia, Ondrej Franka la Biserica Emanuel Timisoara 5 Ianuarie 2014

Biserica Baptista Emanuel Timisoara, Pastor Marius Birgean.

Alti Musafiri: Fratele Albu Ioan de la Resita, motorul de miscare pentru parteneriatul din Serbia; Fratele Vali Julian din Arad-Parneava; Fratele Dan Maris, prezbiter Biserica Baptista Curtici; si inca cativa.

Dan Males: Ondrej Franka a studiat in America, si-a luat doctoratul in Teologie acolo, s-a intors in Serbia „intr-un loc si pamant greu”. Fratele Franka despre conditia in care este Serbia: „Tu sa nu crezi ca ce se intampla la voi poate fi si la noi. E nevoie mare de predicatori aici, e nevoie mare de pastori. Conditia in care ne zbatem noi este absolut alta decat este la voi.

Faptele Apostolilor 13:1-4

În Biserica din Antiohia erau nişte prooroci şi învăţători: Barnaba, Simon, numit Niger, Luciu din Cirena, Manaen, care fusese crescut împreună cu cîrmuitorul Irod, şi Saul.
2 Pe cînd slujeau Domnului şi posteau, Duhul Sfînt a zis: ,,Puneţi-Mi deoparte pe Barnaba şi pe Saul pentru lucrarea la care i-am chemat.„
3 Atunci, după ce au postit şi s’au rugat, şi-au pus mînile peste ei, şi i-au lăsat să plece.
4 Barnaba şi Saul, trimeşi de Duhul Sfînt, s’au coborît la Seleucia, şi de acolo au plecat cu corabia la Cipru.

VIDEO by Emanuel ™ Mesajul fratelui Ondrej Franka este in Limba Engleza, (tradus de Pastorul Marius Birgean) si incepe la minutul 1:38:00 [98:00])

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: