David Wilkerson – Avertizment: Te schimbi! – Warning: You’re changing!

„Crestin obisnuit” „caldicel” Photo credit blogthechurch.wordpress.com

David Wilkerson:

Spuneti-mi, cate biserici ati vizitat de curand? Cate biserici cunoasteti, care atunci cand intrati inauntru, prezenta Duhului Sfant e atat de puternica incat fiecare pacat al tau iti este adus la cunostinta prin harul dragostei lui Dumnezeu? In cate biserici ai fost in ultimul timp, unde poti asculta un Cuvant care sa arda in inima ta si stii ca acest Cuvant vine din ceruri, vine din inima lui Dumnezeu. Sper sa asculti acest Cuvant chiar aici.

Adevarata problema este aceasta, spun cu sinceritate ca sunt multi dintre noi  care se schimba si ei nu stiu acest lucru! Ti-ai pierdut lupta. Vedeti cand citim Cartea Iosua, se pare ca este o carte plina de esecuri. Pentru ca ei isi pierdusera inimile, pierdusera lupta! In momentul cand orbirea spirituala patrunde in tine, nu o poti recunoaste. Este ultimul lucru pe care un copil al lui Dumnezeu l-ar putea recunoaste. Daca eu as fi pastorul tau si te-as cunoaste personal si daca ti-as vedea modul tau de viata, si ca unul dintre pastorii acestei biserici vin la tine si-ti spun, „Te iubesc, dar trebuie sa-ti spun adevarul: TE SCHIMBI! Nu mai esti ceea ce erai. Ceva din lumea asta a pus stapanire pe inima ta, nu stiu daca este vorba despre televizor, nu stiu ce anume. A acaparat inima ta si vad schimbari in tine!

Nu mai vad zdrobirea si mila pe care o aveai inainte fata de familia ta. Nu mai vad ingrijorarea  pe care inainte o aveai fata de cei dragi care nu sunt mantuiti. TE SCHIMBI! Incet cu incet, ceva se intampla cu tine! Te-ar pune pe genunchi daca ruina de care nici nu esti constient ti-ar fi pusa in fata ochilor? Ai lasat cumva ca ce am spus chiar acum sa intre pe o ureche si sa iasa pe cealalta? Cand un pastor iti spune, „Nu stiu cine esti, dar Duhul Sfant iti vorbeste prin intermediul meu: TE SCHIMBI! Incetul cu incetul PIERZI dragostea lui Dumnezeu, dragostea lui Isus Hristos!

Incetul cu incetul lucrurile acestea prind radacini. Fratilor, de ce credeti ca pastorii vostri striga impotriva televizorului? Credeti ca obtinem vreo placere cu mustrarea asta? Nu este nici o placere cand cineva imi spune, „Ti-am ascultat mesajul (predica) si mi-am aruncat televizorul. Asta nu-mi ofera nici o placere, acest lucru nu ii face placere nici unui pastor. Ne-am dat seama de aceste lucruri pentru ca ne pasa de sufletul vostru.

Iti pasa cu adevarat ca  cei dragi ai tai care nu sunt mantuiti mor si ca ne apropiem din ce in ce mai mult de sfarsit? Iti pasa cu adevarat ca ei ar putea muri si ca s-ar duce in iad, si tu zici ca-L „iubesti pe Hristos”? Unde este plansul? Unde este postul? Vorbesc despre trupul lui Hristos in general… TE SCHIMBI! Unde este trezitul in mijlocul noptii? Unde este marturisirea? Sunt satul sa-i tot aud pe cei din biserica ca doresc ca cei dragi ai lor sa fie mantuiti, sunt satul sa-i ascult pe oameni cu privire la problemele lor in casnicie, cand sunt numai vorbe… pentru ca noi NU ASCULTAM VOCEA LUI.

Sa lasam deoparte toate conferintele noastre, pentru ca ele nu reusesc sa faca nimic. Sunt despre „cum sa rezistam”, „cum sa construim o biserica mai mare”, „cum sa ajungem la cei pierduti”, „cum sa imbunatatesti abilitatile oamenilor tai”, „cum sa ai un impact asupra acestei lumi a tecnologiei calculatoarelor”. Este INUTIL.  TE SCHIMBI!

Daca astepti ca altcineva sa fie un instrument in castigarea familiei tale sau ca altcineva sa faca acest lucru, TE INSELI. TE SCHIMBI!  Ori te intorci la nepasarea ta si decizi sa fi un „crestin obisnuit” (lucru care nici nu exista)  sau vei incepe sa cauti fata Lui si sa Il lasi pe El sa te conduca si sa te zdrobeasca, si in adancul sufletului tau Ii spui, „Oh Doamne, nu pot face lucru acesta de unul singur, dar nu-mi voi lasa copiii sa mearga in iad, nu-l voi lasa pe sotul meu/ sotia mea sa mearga-n iad! Oh Domane, nu voi trai in aceasta moarte, nu voi mai trai in aceasta raceala!”

„DOAMNE, SCHIMBA-MA!” Si cand vii disperat inaintea lui Dumnezeu, iti pui pe inima sa-L cauti. Permite-i lui Dumnezeu sa te conduca  in acest loc dincolo de emotii. Spune-I, „Doamne, imi voi pune inima sa te caute. O Doamne, aceasta este povara mea!

VIDEO by Gheorghe Aurel

3 comentarii (+add yours?)

  1. Avram
    ian. 15, 2014 @ 21:06:32

    Ne pare rau Lucian, dar astfel de comentarii nu pot fi publicate pe acest blog. I-ti multumim pentru intelegere, God Bless You.

  2. Trackback: ARTICOLE David Wilkerson in Limba Romana | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: TRECÂND PRIN VREMURI DE USCĂCIUNE – David Wilkerson | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: