„Seful politiei universului” si o marturie a unui sef de politie

Asociatia Politistilor Crestini Bihor

politiaAcest interviu-spot a fost realizat în data de 11.06.2007 de către postul de televiziune național Transilvania.
Pentru mai multe detalii cu privire la alți politiști creștini din România, cât și mărturiile unora dintre ei sau alte resurse creștine puse la dispoziție de către Asociația Polițiștilor Creștini din România le găsiți accesând portalul nostru http://www.cparo.ro. VIDEO by Asociatia Politistilor Crestini Romania

Arma lor nu e nici pistolul, nici batonul, desi le au in dotare pentru ca sunt politisti. Totusi, ei prefera Biblia. Zi de zi, problemele pe care le intampina, le rezolva fara violenta. Pentru ei, vorba buna e cea mai eficienta metoda de a-i domoli pe infractori. Acestia sunt politistii crestini. Asociatia politistilor crestini are un deceniu de activitate si  a fost infiintata de cativa oameni ai legii, care in aceeasi masura in care slujeau societatea, il slujeau si pe Isus. Cu timpul, membrii asociatei, au ajuns modele de urmat. Ei nu au voie sa fie agresivi sau sa se lase mituiti. Petrica Bohus: „Pot sa relatez un caz, in care un cetatean Italian, intrand pe interzis, l-am oprit, i-am cerut acte la control. In loc sa-mi dea permisul, mi-a dat 100,000. I-am zis, ‘Eu v-am cerut actele la control.’ A zis, „Dar, suntem in Romania. Toti iau. Luati de un suc….’ Si am zis, ‘Nu.’ Si atunci i-am zis si de ce. I-am zis, ‘Sefii mei nu sunt aici, acuma. Dar totusi, am un sef care se uita spre noi.’ El  s-a uitat in stanga, s-a uitat in dreapta. Si i-am zis, ‘Nu, uita-te in sus. Este seful politiei universului- Domnul Isus Hristos.'”

Acelasi comportament il are si Simion Coras, politist cu vechi state de plata. Pana sa devina membru al asociatiei politistilor crestini, nu era un sef de biserica. Inainte de 1984, dupa ce m-am convertit la crestinism, am avut un comportament deviant. Eram betiv si faceam si niste lucruri negative pe care societatea le ignora si nu le aprecia. Cu toate acestea, acum, Coras este apreciat de toata suflarea din politia bihoreana. La fel toti ceilalti politisti crestini.

Petru Martin: Poate sa desfasoare niste activitati de comunicare foarte buna cu cetatenii in zona de responsabilitate, dovada ca a reusit sa relationeze si sa medieze si mai mult, sa planeze unele conflicte intrafamiliale. In Bihor, 25 de politisti, jandarmi si pompieri fac parte din Asociatia Politistilor Crestini.

Mărturia unui polițist creștin – Țiț Daniel

O seara de colind 2013

În data de 23 decembrie 2013, cu începere de la ora 18:00 am organizat un concert de colind pentru „oamenii în uniformă” din Oradea. Am invitat familii din: Poliție, Poliția de Frontieră, Poliție Locală, Jandarmerie, Pompieri, Penitenciar, Inspectoratul Vamal. Corul politiștilor creștini din Oradea a venit cu un program de laudă și închinare Pruncului din Betleem prin colind și texte biblice.
La finele evenimentului s-au împărțit cadouri copiilor și Agende Devoționale de lucru părinților.
Fratele păstor Iulian Costea, din Oradea a predicat Cuvântul Domnului.

Un comentariu (+add yours?)

  1. geanina
    ian. 16, 2014 @ 06:11:08

    VA FELICI FRATILOR PENTRU ALEGEREA CARE ATI FACUT O,MA MANDRESC CU VOI SI CRED CA SI ISUS SE MANDRESTE ,RAMANETI DAR O MARTURIE VIE PENTRU TOTI CEI DE LINGA D STRA!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: