Evreu arestat in Israel pentru ca propovaduia Crestinismul

jews for jesusPhoto credit http://www.israeltoday.co.il

Un judecător din Israel a ordonat recent deportarea unui evreu neoprotestant din Marea Britanie pentru că a participat la un eveniment misionar evanghelic în sudul statului sionist. Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că cetăţeanul britanic nu avea nicio autorizaţie care să îi permită activităţi misionare.

Barry Barnet, în vârstă de 50 de ani, este membru al organizaţiei internaţionale „Evrei pentru Isus”, care desfăşoară o campanie inedită, numită “Iată Dumnezeul tău Israele”. Acest proiect are ca scop convertirea evreilor la creştinism, deşi iudaismul este religia majoritară în Israel.

Bărbatul a fost arestat în proximitatea oraşului Beer Sheva de către 6 agenţi de la serviciul de control al imigranţilor. Acesta a fost dus într-un centru special din Omer, după care a fost mutat într-o închisoare din Ramle, unde a stat timp de mai multe zile şi interogat.

Directorul organizației “Evrei pentru Isus”, Dan Sered, a condamnat arestarea misionarului creştin, acest lucru fiind o premieră pentru organizaţia pe care o conduce.

Într-un final Barry Barnet a fost eliberat, urmând să fie expulzat zilele acestea din Israel.

Organizaţie din care face parte a declarat că va contesta ordinul judecătoresc. Dacă acesta nu va fi însă revocat, există riscul ca acest caz să se transforme într-un precedent legal care va putea fi utilizat pentru expulzarea şi a altor misionari care vor fi implicați în activități religioase, considerate de neacceptat de guvernul israelian, avertizează organizaţia “Evrei pentru Isus”. Sursa: FrontPress.ro

VIDEO emotionant de la Jews for Jesus cu iesirea lui Barry Barnett din inchisoare; Barry le multumeste tuturor celor care s-au rugat pentru el si multumeste lui Dumnezeu pentru Pastorul Ortega pe care l-a intalnit in inchisoare impreuna cu alti 10 crestini inchisi acolo. (Noiembrie 2013)

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: