Vladimir Pustan povesteste – Ceaiul ce dă peste

Photo credit www.sodahead.com

Se duce intr-o zi un tinerel la un preot si zice, „Parinte, eu nu inteleg, eu trebuie sa fac ceva ca sa ma apropii mai tare de Dumnezeu, dar nu stiu ce sa fac.”

Acuma, zice preotul catre el, „Hai sa bem o cana de ceai, ca-i frig.”

„Bun,” a zis el. Se apuca parintele si ia o ceasca de ceai, tine ibricul si tot pune, pune ceai. Se umple cana si parintele tot ii povestea, si ceaiul a curs.

„Parinte, dar opreste-te ca s-a terminat.”

„Nu,” zice el, asa am vrut sa-ti explic eu tie, ca asta esti tu. Cana asta esti tu. Asa esti de plin de tine, ca nu mai are unde incapea Dumnezeu. Am vrut sa-ti explic: Unde-L bag pe Dumnezeu acuma? Unde vrei? Vrei sa te pocaiesti, sa te intorci la El? Goleste-te.”

De cele mai multe ori venim cu o cana plina inaintea lui Dumnezeu si spunem, „Doamne, fa o minune cu asta.” Ce minune sa faca? Pocainta inseamna sa te golesti. Vino cu cana goala, „N-am nimic, umple-ma. Asta-i rugaciunea disperatului.” „N-am nimic, sunt gol, sunt chimval zanganitor, sunt o cana de tinichea goala. Umple-ma Doamne!” Cata vreme suntem plini de noi, n-are unde incapea Dumnezeu. Pocainta este golirea de sine ca sa te poata umple Dumnezeu.

Vezi mesajul aici in intregime – Crestinul adevarat

Vezi Ce e NOU la PAGINA Vladimir Pustan

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ce e NOU la PAGINA – Vladimir Pustan | agnus dei - english + romanian blog
 2. maria
  ian. 20, 2014 @ 13:02:47

  100% adevărat.Mulţumim, fratePustan, mulţumim , sora Rodi! V-aţi mai adăugat o cărămidă la casa de sus. Mă bucur că existaţi şi ne putem bucura de asemenea materiale. Multe binecuvântări! Maria

  • rodi
   ian. 20, 2014 @ 13:06:36

   Maria,
   toata multumirea o dam si noi Domnului nostru care ne da bucuria si posibilitatea de a invata de la fratii nostri pusi de El in lucrare! Multumim pentru cuvintele tale pline de dragoste si cerem binecuvantarea lui Dumnezeu peste tine si casa ta!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: