Spectacol pe cer 5 minute – Mare Dumnezeu avem !!! Coplesit de Creatia lui Dumnezeu

Screen Shot 2014-02-01 at 2.55.58 PM

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand vad asa ceva, nu pot decat sa ma inchin si sa laud pe Cel a carui mana a faurit cerul si stelele si tot universul!

Isaia 48:11-12

Eu sunt Acela!
Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă!
13 Mâna Mea a pus temeliile pământului
şi dreapta Mea a întins cerurile;
când le chem
ele se înfăţişează împreună.

Acest timelapse este compus din sute de ore de filmari n 3 state – South Dakota, Wyoming and Utah incepand in luna Aprili pana in luna Noiembrie 2013. Cu cateva zile in urma Randy Halverson a postat acest time lapse. Intre minutele 1:452:05 veti vedea cea mai spectaculoasa filmare a Caii Lactee, filmata pe cer deasupra statului Wyoming. Trimiteti acest video si la altii, sa se minuneze si ei. 🙂 Cum am citit pe un forum odata, scria cinevaL „Îmi place să-mi clătesc ochii la un timelapse bun”

Aurora boreala pana la minutul 1:45
Calea Lactee 1:45-2:43
Apoi zorii diminetii 2:43 cateva secunde
Din nou calea lactee cu imagini spectaculoase la 3:40
Din nou Aurora boreala
WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!

Despre fotografierea in secventa – timelapse

Timelapse – scurgerea timpului
Termenul de timelapse a aparut pentru prima oara in cinematografie si intr-o traducere aproximativa inseamna „curgerea timpului”. Sunt sigur ca ati vazut filmulete documentare cu flori care se deschid in cateva secunde sau cu mersul stelelor pe cer in cateva minute. Deci este vorba despre compresia timpului, timelapse prezinta ceea ce se petrece in cateva ore sau zile in cateva secunde sau minute.

In esenta, timelapse este un procedeu pur tehnic, dar care da valoare artistica unor imagini si ne impune o perspectiva filozofica asupra timpului ca notiune. Curgerea timpului, in ritm accelerat, ne facem sa vedem cu alti ochi fenomene pe langa care trecem de multe ori nepasatori.

Tehnica cinematografica si video
Atat in domeniul cinematografic cat si in cel video principiul este acelasi. Se filmeaza, in general, de pe trepied, secvente de durata foarte mare. Apoi, timpul este comprimat la montaj prin excluderea unor fotograme (cinematografie) sau comprimare in timeline (video editare).

Daca vrei sa inveti despre tehnica fotografica pentru timelapse citeste mai departe aici – http://www.fotografiistudio.com

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: