A W Tozer – Poarta-ti crucea, dar nu pune niciodata una pe spatele altcuiva

A W Tozer: nascut in 1897. In 1914, la doar 17 ani a simtit chemarea lui Dumnezeu. Cu numai 5 ani mai tarziu si fara nici o scoala teologica/biblica, A W Tozer a devenit pastor la varsta de 22 de ani.

A W Tozer:

Poarta-te mai aspru cu tine si mai bland cu altii. – Poarta-ti crucea, dar nu pune niciodata una pe spatele altcuiva. Cultiva partasia cu Dumnezeu prin rugaciune, smerenie, ascultare si renuntare la sine.
A W Tozer

O dragoste creştinească radiantă. Îmi doresc să văd o restaurare a dragostei creştineşti care să radieze în aşa fel încât să fie imposibil să găseşti pe cineva care să vorbească cu asprime sau fără milă despre cineva sau cuiva. Aceasta necesită multa chibzuinţa şi multa rugaciune necontenită. Diavolul ar intra în convulsii. Ar fi atât de supărat şi aşa de dezamagit că ar sta îmbufnat ani în şir în iadul creat chiar de el. În această ultimă perioadă de moarte a dispensaţiunii creştine ar trebui să existe un grup de creştini care să aibă dragoste radiantă, nişte oameni atât de iubitori încât să nu-i poţi face să vorbească nedrept şi fără milă.

Din Din 8 lucruri pe care le tanjesc intr-o biserica.

Un comentariu (+add yours?)

 1. Tim Dubhy
  feb. 06, 2014 @ 01:45:44

  Atunci erau alte vremuri! Acum vremurile s-au schimbat!
  Exista cerinte principiale care isi au rostul si exista cerinte care poate nu isi au rostul, dar trebuiesc ptr ca asa merge societatea, comunitatea, etc, poate si ptr combaterea pericolelor!
  Daca Tozer ar fi trait in zilele noastre, ar fi urmat o facultate, dar planul Domnului s-ar fi implinit tot la timpul lui in viata lui! Cert este ca el a devenit pastor la o varsta matura…si cred ca a si dovedit cu viata inainte sa capete aceasta responsabilitate….
  Acum, in zilele noastre, pe langa ca e confuzie, sunt si interese, si masinatiuni, dar daca Domnul lucreaza cu adevarat, oricum lucreaza la timpul Lui si lucrarea lui se dovedeste a fi veridica in timp!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: