Florin Ianovici – Ce inseamna credinta

Fratii mei, surorile mele, cu toata cinstea va spun asta si cu toata responsabilitatea. Sunt pastor prin mila lui Dumnezeu, pastoresc o biserica. Dar in inima mea, spun lucrul asta, desi frati de ai mei ma judeca si au poate dreptate sa ma judece. Nu m-am simtit niciodata penticostal, cum n-ar fi bine nici tu sa te simti baptist. Si nu m-am simtit niciodata penticostal si nici nu cred ca ar trebui sa ne simtim prea baptisti, prea penticostali sau prea crestini dupa Evanghelie.

Ar trebui sa ne simtim copii nascuti din Dumnezeu, pentru ca vine Domnul Isus Hristos si spune, „Pentru voi conteaza eticheta, pentru mine conteaza credinta.” Pentru ca vaduva din Sarepta Sidonului nu avea nici o eticheta pusa, dar a gasit in inima ei credinta, pentru ca ea a zis, „Ma duc sa fac voia Ta, Dumnezeule, macar ca nu mai am nimic, macar ca dupa ce mancam vom muri.” Femeia aceea avea o credinta fantastica sub aspectul viitorului, dar a stiut sa cedeze prezentului si lui Dumnezeu inima ei.

Vreau sa va spun in dimineata aceasta un lucru, priviti-ma in ochi, fratii mei, surorile mele, va rog din toata inima sa nu ne inchidem unii fata de altii. Poate fi voia lui Dumnezeu, poate n-o fi, nu stiu. Primul grup cu care m-am intalnit in Bucuresti si care mi-au vorbit despre Dumnezeu au baptistii. Daca ma duceam la biserica lor, astazi aveati aici un baptist la microfon. Dar nici asta n-ar fi contat prea mult, pentru ca ceea ce ma califica pe mine inaintea lui Dumnezeu e credinta. Naaman sirianul a fost vindecat, vaduva din Sarepta a fost vindecata pentru ca nu eticheta defineste ceea ce sunteti, ci credinta. Am venit la voi in dimineata asta si am venit sa gasesc credinta.

Cand Fiul omului va veni, nu va intreba cate biserici  sunt infiintate. Ce va intreba Domnul Isus? Daca avem credinta. Si ce inseamna ‘daca avem credinta?” Domnul Isus, cand s-a inaltat la cer, ingerii s-au uitat si au zis, „De ce stati? Incepeti slujirea contra cronometru.”  Cand se va intoarce, se va intoarce in acelasi fel in care s-a suit. Si cand s-a suit, a zis, „Mergeti pana la capatul pamantului.” Cand se va intoarce, prima intrebare va fi, „Ati fost?”

Citeste mai mult aici…

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: