Florin Ianovici – Jurnal de Misiune, Australia 14 Februarie 2014 + Predici de la Conferinta

Florin Ianovici Conventia Sydney 2014

Jurnal de Misiune

Am plecat din Sydney de la familia Traian si Lucretia Balaban care au fost gazde extraordinare. Familia aceasta a fost un han de poposire pentru romanii veniti in Sydney. Biserica de aici, pastorita de Cornel Tuchlei este o familie calda si binecuvantata. Totul este foarte scump aici si multi romani au plecat in Adelaide sau Brisbane pentru ca nu si-au permis o casa care costa foarte mult. Aici am avut si primul rod, Anca, care pe 16 se boteaza.

Brisbane
Un oras foarte frumos cu clima umeda si o biserica, Elim, destul de numeroasa. Am stat jumatate din timp in gazda la Nelu Istrate pastorul bisericii si Simida, sotia sa. Ei sunt aceiasi oameni plini de dragoste fata de Dumnezeu ca atunci cand i-am cunoscut in tara. Le multumesc pentru amintirile depanate si pentru primirea lor plina de caldura.

Tinerii m-au scos in oras si am cantat, ne-am rugat si ne-am bucurat cu Dumnezeul nostru. Iacob, liderul de tineret al bisericii si al Australiei este un om atat de iubit de tineri si plin de pasiune pentru lucrarea cu ei. Cand il vezi cu chitara, laudand-L pe Dumnezeu timpul nu mai conteaza. Am avut o seara in care am strigat catre Dumnezeu cu tinerii prabusiti la altar. Dumnezeu a coborat la noi.

Am slujit continuu in biserica care a fost arhiplina iar Dumnezeu ne-a daruit un timp plin de prospetime spirituala. In ultima seara am plans alaturi de cei ce plang si ne-am rugat pentru cei cu inima arsa de focul incercarilor. Altarul a fost prea mic pentru pentru toti aceia care au venit la Dumnezeul mangaierii.

In biserica din Goald Coast, pastorita de Ionica Curea, am luat cina cu dorul in suflet pentru Mantuitorul dar si fratii si surorile din Betel. Pastorul si-a vandut casa si cu banii obtinuti a cumparat terenul pentru biserica. Dumnezeu sa ii vina in ajutor si rasplateasca dragostea lui fata de Mantuitorul.

In partea a doua a misiunii am gazduit la Nelu si Rodica Borodi care au fost si sunt un dar de la Dumnezeu pentru sufletul meu. Dupa ce am vazut Brisbane-ul impreuna cu Costica Grigoruta (plecat de aproape 30 din biserica Betel) alaturi de pastorul Feri si pastorul Pavel Durcau, ne-am luat la revedere si am plecat spre Adelaide unde am aterizat greu din pricina unei furtuni mari.

Tare frumos canta credinciosii in Australia! Ei sunt primitori, inteleg repede Cuvantul Domnului si isi doresc atat de mult partasia cu cei veniti din Romania. Pur si simplu sunt coplesit. Setea lor dupa Dumnezeu, foamea pentru Cuvant si dragostea frateasca sunt comorile gasite in Australia.

Vezi aici Predicile Pastorului Ianovici de la a XII-a Conferinta a Bisericilor Penticostale din Australia si Noua Zeelanda.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: